Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Червената шефка Корнелия Нинова, която претърпя хирургическа намеса преди пет дни, днес се появи усмихната на редовния брифинг на левицата.

Тя не се оплака от проблеми, макар че все още е с лепенка на едната буза заради операцията, която се наложи да й направят в “Пирогов” заради абсцес.
Oще по темата
Така че явно загърбила собствените си неволи соцлидерката обяви, че БСП ще иска изслушване в енергийната комисия в четвъртъкна КЕВР, защото подозира зависимости от монополите от страна на комисарите.

Искането за изслушването е депозирано в Народното събрание, а за участие са поканени представители на бранша, на работодателите и всички заинтересовани институции, уточни Нинова.

Тя определи КЕВР като независима в кавички и обвини, че 10-15 комисари, затворени на тъмно, решават съдбата на милиони.

Според нея с решението си за скок на цените на газ и парно те взимат от джобовете на хората, убиват българската икономика, а най-лошото е, че изправят хората пред невъзможност да използват елементарни услуги като топла вода

Нинова коментира и наложената глоба от Брюксел върху БЕХ.

Тя съобщи, че евродепутат от левицата ще постави въпроса дали ЕК има наистина условие за приватизация на "Булгартрансгаз".

"Ние сме против приватизацията на стратегически за страната обекти. В тази връзка отправям към премиера Борисов, така, както е решил за "Булгартрансгаз", да последва нашите предложения всички стратегически обекти да бъдат изключени от приватизация и концесии“, призова Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Тошо

преди 5 години

До ?! 25 Само прочети как започва това съчинение."Червената шевка *** Нинова".Само селянин до мозъка на костите си може да изгрухти такава мъдра приказка.

23

Тошо

преди 5 години

До Въпрос към ***? 14 Ех, де да беше само тази млада ***.Всяка бизнес дама в София беше млада *** в онези години-главно спортистки,джудистки,боркини и т.н.-носещи куфарчета с крадени пари,все издънки на заслужили "борци против социализъма и капитализъма" както казваше моят вожд бай Тошо-правешкия селянин.

22

?!

преди 5 години

До креатурата гласувала против въпроса на ?!Та вече няколко години задавам само този въпрос и винаги има един, който знае за нещо нормално в нашата държава, но никого не казва какво е то. И сега ми светна, просто не иска да го каже, за да не се развали и то. Браво!!! "Хитрец си ти Андрешко." Ама все пак е просташко да знаеш нещо, при това толковаважно за народа и да си трайкаш.

fallback