24

Тошо

преди 5 години

До ?! 25 Само прочети как започва това съчинение."Червената шевка *** Нинова".Само селянин до мозъка на костите си може да изгрухти такава мъдра приказка.

23

Тошо

преди 5 години

До Въпрос към ***? 14 Ех, де да беше само тази млада ***.Всяка бизнес дама в София беше млада *** в онези години-главно спортистки,джудистки,боркини и т.н.-носещи куфарчета с крадени пари,все издънки на заслужили "борци против социализъма и капитализъма" както казваше моят вожд бай Тошо-правешкия селянин.

22

?!

преди 5 години

До креатурата гласувала против въпроса на ?!Та вече няколко години задавам само този въпрос и винаги има един, който знае за нещо нормално в нашата държава, но никого не казва какво е то. И сега ми светна, просто не иска да го каже, за да не се развали и то. Браво!!! "Хитрец си ти Андрешко." Ама все пак е просташко да знаеш нещо, при това толковаважно за народа и да си трайкаш.

21

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

20

Анонимен

преди 5 години

Другарката Нинова си прави пиар с тази лепенка на лицето. Бабите сега ще кажат, въй горката още не се е оправила и се пак се хвърля в боя люти за да ни освобои от капиталистическо робство.

19

Eли

преди 5 години

До ВангаС подобни твърдения, ставате за лобист на Веолия, цигари и алкохол, ГМО и шистов газ, и на дървената мафия.Истината за София е водата идва под наклон от Искър, и плащаме 60% загуби на СВода и Веолия. Защото НС - депутатите, не приеха една едничка клауза при ПЧБ с Веолия, ако не си ремонтирал определени километри водна инфраструктура, прекъсваш договора.В родината на Веолия и Суез - Франция ги изгониха като мръсни котета, след уличаване в лобизъм и далавери.И от Г-я ги изгониха!ФАКТ!

18

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

До колегата/ колежката / пост 18Кравите в Белгия ги доят 2 пъти./ сутрин и вечер/.Само тук в БГ искаме, ако може 4 пъти. Затова БГ фермери получават субсидия за такова - човешко отношение към животните. 38лв. на крава за година.Иначе няма лошо за коментара ти. В Европа наричат белгийците- евреите на Европа.Неслучайно пазара на диаманти се намира в Антверпен.

17

Анонимен

преди 5 години

Още Ванга каза преди години,,Водата ще стане по -скъпа от златото" То е ясно че с нарастване на населението в световен мащаб това ще да е истина. А и още ,при двумилионен град и хиляди нови строежи и домове ,всеки иска да има изобилно топла и студена вода /която и да се пие/ на десетия,или дванаистият етаж и в Люлин и вДружба ,Манастирски ливади,Обеля и т.н. Е ако не искаш да ползваш платена,ходи си наливай от реката,чешмите и каптажите.А по селата вадете кобилиците и на герана.Безплатен обед-тц

16

Дали ???

преди 5 години

Дали са я били много съпартийците.Нещо поочукана ми се вижда?!?!

15

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...

14

Анонимен

преди 5 години

Добре де-тя е лоша и импексова, и червена, и с абцес,и т.н.т.Ама тя има пари да си плати водата ние нямаме и тука става дума за скъпата вода и докога ще я вдигат.

13

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

12

месара

преди 5 години

за комуниста няма умора, отпуска или болничен, той /тя винаги е на поста си. браво другарко, браво "спасителко" нинова!

11

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

А бе тия не работят на тъмно, щото трябва да си броят комисионите.Същия инж. И. Иванов е предложение на премиера преди да оглави комисията.Така,че ГЕРБ да плати от партийната субсидия.

10

реалист

преди 5 години

Ако газта е обвързана с петрола, защо от 1 януари се вдига цената й при положение, че цената на петрола с 30 % надолу?И водата ли е обвързана с петрола, че се миналата година я вдигнаха с 25 % и сега се очаква с 10 %? Мафиоти оставка!!! Стига сте ограбвали и без това бедни я народ. Стига толкова !!!

9

факт

преди 5 години

Всички държавни комисии са партийни хранилки в тях членуват бивши депутати и верни партийни хора,тези комисии са черни дупки с огромни бюджети.

8

Анонимен

преди 5 години

Я драснете как Помпео е набил обръчите на Борисов?Имало е yes мистър Помпео, yes!Ще купим еф-ки, ще спрем всякакви потоци само и само в САЩ да са доволни.Явно заместникът на заместника, който идва не се е справил добре, та е трябвало да се тежката артилерия да се обади

7

Анонимен

преди 5 години

Единственият независим човек на тая планета е другарят Ким, всички останали са еврохомосексуалисти зависими от лапачката.

6

дърт

преди 5 години

В никакъв случай не е на тъмно, защото как ще виждат колко пари им кихат за да одобряват по-високите цени!

5

Анонимен

преди 5 години

Сигурно не се къпе