Снимка: bgonair.bg
fallback

"От много време говорим, че трябва да има европейско ФБР, в което страните да споделят информация във връзка с тероризма и радикализацията," каза след атаката в Страсбург евродепутатът Илхан Кючук, зам-председател на АЛДЕ и член на Комисията по външни работи в ЕП.

"ФБР е много ефективно в САЩ," допълни той и уточни пред Bulgaria ON AIR, че темата за европейско ФБР се обсъжда от доста време.

"Всичко, което зависи от Европейския парламент, ние го гласуваме и даваме категорично мнозинство, но някак си в Съвета (б.р където заседават страните-членки на ЕС), този въпрос не намира голяма подкрепа," смята евродепутатът.

Целия разговор с евродепутатите Илхан Кючук и Андрей Ковачев по темата, както и разговор с лидера на ПЕС Сергей Станишев за България и Шенген, и за това има ли напрежение между него и Корнелия Нинова можете да видите в предаването "Брюксел 1" на Bulgaria ON AIR днес от 17.30 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

пълно лицемерие

преди 5 години

Какви глупости говори този Илхан Кючук??? Та нали точно ДПС подкрепи плана за миграция на ООН.ДПС са за тероризма и радикализацията иначе нямаше да съществуват.

18

до 17

преди 5 години

До АнонименНяма "хан" Изписано е КНС ,понеже гласните в средните векове не са се изписвали .Това някои историци разчитат като КАНЕС смятайки че идва от тюркските титли КАН ,ХАН.а става въпрос ,както го разчита историкът д-р *** Ценов за КНЕС -КНЯС или княз ,както се пише сега.КАН е измислица на руските историци , които искат да изкарат българите пришълци отнякъде , а не коренно население на балканите.

17

Додо

преди 5 години

Това - един МЮСЮЛМАНИН да дава съвет на Европейците как да се защитат от Исляма, е своего рода апотеоса на разбилата се с гръм и трясък идея за Европа с отворени граници и щедри социални помощи за нелегалните имигранти! Обида към Създателя! Ако не беше такава кардинална трагедията, можеше дори и за смешно да мине! Но господин мохамеданина дава акъл на неверниците и това е! Каква ли ще бъде следващата му идея за бъдещето на Европа? Може би да си внесем и назначим в църквите имами от Анадола?

fallback