19

пълно лицемерие

преди 5 години

Какви глупости говори този Илхан Кючук??? Та нали точно ДПС подкрепи плана за миграция на ООН.ДПС са за тероризма и радикализацията иначе нямаше да съществуват.

18

до 17

преди 5 години

До АнонименНяма "хан" Изписано е КНС ,понеже гласните в средните векове не са се изписвали .Това някои историци разчитат като КАНЕС смятайки че идва от тюркските титли КАН ,ХАН.а става въпрос ,както го разчита историкът д-р *** Ценов за КНЕС -КНЯС или княз ,както се пише сега.КАН е измислица на руските историци , които искат да изкарат българите пришълци отнякъде , а не коренно население на балканите.

17

Додо

преди 5 години

Това - един МЮСЮЛМАНИН да дава съвет на Европейците как да се защитат от Исляма, е своего рода апотеоса на разбилата се с гръм и трясък идея за Европа с отворени граници и щедри социални помощи за нелегалните имигранти! Обида към Създателя! Ако не беше такава кардинална трагедията, можеше дори и за смешно да мине! Но господин мохамеданина дава акъл на неверниците и това е! Каква ли ще бъде следващата му идея за бъдещето на Европа? Може би да си внесем и назначим в църквите имами от Анадола?

16

Анонимен

преди 5 години

И нета излиза,че ДПС и НДСВ са от АЛДЕ(Алианс на либералите и демократите за Европа).Те искат следене на хората.

15

Анонимен

преди 5 години

За какво ни е европейско ФБР?За да стиснете в клещите си европейците и ги следите на всяка крачка,оправдавайки се с терористите ли? Дали пъ.рдят в тоалетната,как мислиш?Ай сектир!Тези които създават терористи,да следят за терористи?!Смяяяяяяяях!

14

Анонимен

преди 5 години

До до: 5Византия никога не е християнизирала България насила,това е чиста лъжа и непознаване на историята,но франките са налагали християнството с огън и меч над останалите народи,както и латинизацията,а самият им Карл Велики и Отон не са знаели латински и дори са били неграмотни,не им и е трябвал лаВ България никога не е било от особено значение каква религия си,преди цар Борис 1 да приеме християнството за официална религия в България.И се провежда всенароден събор на който се решава всичко

13

Bakfulver

преди 5 години

Europeiski i amerikanski teroristi bombiat siria, afganistan, irak....europeiski teroristi kontrolirat sredizemno more....europeiski teroristi atakuvat europeici v europa i amerika....europeiski teroristi sa deputati v eu...da se pogledne v ogledaloto tosi gospodin ilhan....i da kaje kakvo vijda tam....

12

ФБР?

преди 5 години

Че то трябва да е за борба с ислямаджиите, щото те всички са терористи!

11

до анонимен 11

преди 5 години

Ха, дано, та покрай него и други "евродепутати"...

10

Анонимен

преди 5 години

Хайде да го създадат но централата да е на запад и съм сигурен че един от първите арестувани ще е самия въпросен депесар.

9

Ета, нормално...

преди 5 години

Ако питаш *** ше ти кажат,че има нужда от ново КГБ... Хахахааа

8

До 7

преди 5 години

Хорхане, всички сте едни и същи!!!!!!

7

до: 5

преди 5 години

Вместо да обиждаш сънародниците си , прочети как пра пра дедите ти са се били насила Християнизирани по Византия 866 г. или манипулативното Покръстване в наши дни все едно и също нещо е, там поне по Темата ще си полезен , между другото това насилатвено Християнизиране трябва се изучава в Училище по История , иначе в момента се прикрива умишленно

6

Анонимен

преди 5 години

Като за начало "европейските ценности" "интеграцията" и "толерантността" трябва да отидат на бoклyкa, а всички чуждоземнни навлеци от Близкия изток изгонени незабавно. В противен случай "европейското ФБР" само ще констатира причините за смъртта.

5

Анонимен

преди 5 години

Какво ФБР го гони този с големия балон. Истината е следната. Всички пришълци да се върнат там откъдето са дошли. Даже и тези които са родени й живеят в европа защото се радикализират и започват да правят мизерии. Друго решение няма. Тези *** не се подават на интеграция. Познавам такива които са трето поколение в Германия и все още постилат на земята и ядат с пръсти вместо на маса с лъжица и вилица. Е кажете ми такива как ще ги интегрираш като нито приемат нито предават.

4

Анонимен

преди 5 години

Много се е освинил този младеж !

3

Умен, та умен...

преди 5 години

Определено Требва едно евро--ФБР!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Не трябва да се пускат Илханчовци в ЕС и почти няма да има тероризъм.

1

Анонимен

преди 5 години

*** ушеф плешак.Поканиха 2 милиарда паразита и после "ама то няма ФБР" И ФБР да има те са повече от вас ве кухар.В Африка са 2 милиарда в Индия са 2 мишиарда и още 500 мил. при арабите.Излиза че на всеки европеец се падат по 10 ***. Ако бяха изградили сигурни граници с лагери вместо да обещават социални помощи и жени готови за сркс на всяка крачка сега ЕС нямаше да е такъв кене*Търсете сега ФБР.Те след 20 год ще ви закрият и ще обявят халифат.