fallback

Подалият оставка като вицепремиер Валери Симеонов стана едно от най-спорните назначения в настоящия кабинет на премиера Бойко Борисов.

От избора му досега беше яростно критикуван, а самият той не пропускаше да влезе в конфликт с всички.

Острият език преследваше Валери Симеонов от първия му ден като вицепремиер. Веднага след избирането му опозицията започна с атаките и припомни старо изказване на Симеонов от 2014 година.

Oще по темата

Не пропуснаха да му напомнят и опита му да не допусне български турци да гласуват у нас, а по-късно оградата го границата с Турция, която трябва да спира бежанския поток го вкара в нов обяснителен режим.

Най-шумната битка на Симеонов несъмнено се оказа... шумът от дискотеките по морето. Тези акции вдигнаха градуса на напрежение между него и министъра на туризма Никола Ангелкова.

Но това далеч не беше най-тежкият сблъсък на Симеонов в кабинета. Той обвини премиера, че управлява еднолично заради решението му да смени трима министри след катастрофата край Своге.

Симеонов вероятно ще се върне в парламента, а оттам ще си тръгне Миглена Александрова от "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

96

осичката

преди 5 години

Длъжни ли сме да гледаме физиономията на този турчин?

95

До Ели

преди 5 години

Не сме единствените които не приемаме СЕТА ТТП ТТИП и слава Богу! ТТП и ТТИП са писани за корпорациите и са толкова анти-интера на всяка държава че, съдържанието им се пазеше в тайна, лица с достъп до тях не можеха да носят телефони и писалки! Добре че, се вдигна шум та стана ясно за какво става дума. САЩ не ги иска даже. Партньор (най-добрият и уважаван с когото си виждаш бъдещето) ти предлага нещо-това не значи че, то е ВИНАГИ в твой интерес. Никой не работи САМО за твоя интерес през цялото време! И напомняне - управлява ГЕРБ не ОП. Симеонов беше без портфейл и без министерство!

94

Ели

преди 5 години

Какво направиха патриотите - няма да се коалираме с ГЕРБ, ама се коалираха - първото предателство към избирателите им.Не приемаме ИК, СЕТА, ТТИП - ама няма окончателно решение на БГ - вместо да настояват за подобно си замълчаха - второ предателство.Подрепят концесиите на държавна собственост - гласуваха - въздържали се.Почтенността изисква да се оттеглиш, когато коалиционните партньори не са съгласни с основни политики на ОП.Какъв е рузултатът?Повече НС няма да видят.Няма оправдания, няма!

fallback