Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Лидерът на ДПС Мустафа Карадйъ, който отдавна настоява не само за оставката на Валери Симеонов, ами за смяна на властта, излезе с позиция за напускането на поста на вицето.

Oще по темата

"Оставката на злополучния вицепремиер беше задължителна, тя е закъсняла и няма да промени нищо. Тя показа, че активните граждани не отстъпиха пред цинизма, арогантността и некомпетентността. Но този акт не решава проблемите“, коментира той в социалната мрежа Facebook.

Според него ситуацията в страната е тревожна, защото бедността и несигурността подхранват омразата и агресията.

"Време е за съгласие и воля, време е за реализиране на програма за ускорено развитие на страната“, призова Карадайъ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 5 години

ДПС е протовоконституционна пария-сдружение на крадливи обръчи от фирми.ДПС подкрепя пакта на ООН за миграцията-т.е те желаят заличаването на европейските народи защото са си нахални и натрапчиви ориенталци.ВЪН.

19

До:СТрах

преди 5 години

Вие адекватен ли сте? Говорите за руснаци и турци, а хората протестират срещу високи цени на-парно, ток, вода, сградна инсталация, бензин, застраховки, скъпи и некачествени храни, съсипване на МВР, Съдебна с-***, Прокуратура - беше й отнет контрола над приватизационни и следприватизационни сделки, не на НАТО - никой не е питал БГ, ЮП, хората работят по 12 ч. на ден, липса на Здравеопазване, Фармацевтична и Дървена мафия, Банкери неподлежащи на Наказателна Отговорност, Липса на Сигурност и още

18

Анонимен

преди 5 години

Много ви е страх от турците , личи си по коментарите , ама така са ви научили Руснаците , няма кой друг виновен , те обачене само ви научиха а ви промиха на 100% мозъците с тва несъществуващо в кавички ''менте-освобождение'' , нека ви обесня освобождение няма но иам Санстефански предварителен договор , 2-те дати се бъркат с нещо което сигурно на Марс има но не и на планетата Земя

fallback