Волен Сидеров. Снимка: архив, Булфото
fallback

Оставката на вицепремиера Валери Симеонов не е съгласувана с мен, коментира на брифинг председателят на ПГ "Обединени патриоти" и лидер на "Атака" Волен Сидеров.

Той очаква членовете на Коалиционния съвет - Борисов, Цветанов, Каракачанов, а и самият Симеонов, да признаят, че е бил прав преди месец, като е казал Симеонов да подаде оставка след недопустимото изречение за майките.

Защо трябваше да се вдигне цялата тази вълна от протести, за да се стигне пак до тази оставка, попита Сидеров.

Според него тази оставка вече е закъсняла и е на фона на натрупано възмущение от това заинатяване. Сега не знам дали щетите са лесно поправими, които Симеонов нанесе със своето оставане на инат на власт толкова време, коментира Волен Сидеров.

Oще по темата

Попитан кой ще смени Валери Симеонов на поста, лидерът на "Атака" каза, че ще предложи да няма четвърти вицепремиер.

"Защо трябва да има втори вицепремиер от Патриотите, защо е нужно да има вицепремиер без портфейл, възможно е да си останат трима вицепремиери - Дончев, Захариева и Каракачанов и да си вървят така нещата", коментира той.

Ако обаче трябва да се посочи такъв човек, Сидеров каза, че би предложил да е технократ, а не партийна фигура.

Волен Сидеров отправи критика относно тази непоследователност в ръководството на ГЕРБ.

"Преди няколко дни Валери Симеонов щеше да счупи коалицията, ако излезе, днес чувам Цветанов да казва, че нищо няма да се счупи, даже ще се заздрави. Кое е вярно, какво се случи в тези два дни, попита лидерът на "Атака".

Според Сидеров след оставката на Симеонов е възможно пак да се повдигне въпросът за председател на ПГ "Обединени патриоти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 37и като искаш толкоз много оставката им с кого смяташ да ги смениш? С ***? Със Сидеров? С ДПС? Не Туй само да крещиш не е работа. трябва и да се мисли. Ама защо да се мисли, не ни трябва, туй хората сме си стадни животни като тръгне един тръгваме всички. Дали си заслужава обаче? С гореизброените нищо няма да се промени, напротив, още по - кофти ще стане, защото доказано никой от тях няма да помисли за вас, български граждани, така както беше досега. Вечните заблуди.

50

Анонимен

преди 5 години

Волен Сидеров в момента е във вихъра си. Явно вижда някакъв шанс за себе си и за тайната си страст - да се докопа до властта. Обаче самата мисъл за подобен развой ме изпълва с неподправен ужас.Дали ще бъдем толкова глупави да дадем възможност на вече доказан психар да осъществи тази си мечта? Вече не знам -да очакваш нормално поведение от някого тия дни си е направо невъзможно.Чета тука и разни лозунги за всенародна борба.Ох,Боже още малко и втора октомврийска революция Ужас! Още една кретения

49

бай ганю

преди 5 години

обява за работа:позиция - вицепремиернужни качества:да е арогантен,не компетентен,падарин по черноморието,надменен,циничен,простоват,типичен селски бек със съдържание на квартален хайванинкандидатите да подават молбите за интервю до болен сайдержелаем неуспех на кандидатстващите

fallback