Снимка: Булфото
fallback

Твърдо сме за оставките на вицепремиерите Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, заяви в предаването "Неделя 150" на БНР лидерът на партия "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

"Учудваме се защо БСП и ДПС пазят Каракачанов, а са се фокусирали само върху Симеонов, след като се видя, че те са едно и също. Надявам се и БСП също да узреят за това, което българският народ вече им подсказва, че няма как някой да подкрепя Валери Симеонов в битката му срещу майките на деца с увреждания и да не носи същата отговорност. Ние твърдо искаме тези оставки", посочи Марешки и продължи:

Oще по темата
"Досега не сме правили това, което правят БСП и ДПС – с нерегистриране в парламента, защото считаме, че това е нашата работа и отговорност на всеки български депутат – да бъде в парламента и да гласува законите. Ако все пак липсата на морал, доблест, мъжество в тези двама продължава да надделява и това е единственият начин, ние тази седмица в НС ще обявим, че им даваме последен срок до края на седмицата – ако не, също ще предприемем мерки за нерегистриране и по този начин да постигнем това, което народът очаква - тези двамата, които срамят България, да не са част от българското правителство".

Лидерът на "Воля" подчерта, че не иска да бута управляващата коалиция, а само да бъдат сменени двамата вицепремиери.

"Надявам се, че в тези партии има по-нормални и достойни хора от тях двамата. Ако пък в партиите им няма по-достойни и нормални хора от тях, нека извън партиите да намерят и да предоставят две кандидатури, които да заемат техните места и конструкцията си остава желязна и си продължават 4-годишния мандат по програмата, която е основа на правителството", посочи Марешки.

Лидерът на "Воля" обяви още, че бюджетът за следващата година е най-добрият от много години насам. Който не го подкрепи, ще си направи политическо харакири, категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

115

ognyanz

преди 5 години

До Шопо: В България комунисти няма отдавна. Виж рушветчии и далавераджии за държавна сметка - колкото искаш.

114

както

преди 5 години

симеонов така и каракачанов не си е свършил работата и да ходят.във воените поделения стоят на работа отдавна пенсионирани,които вземат и пенсия и заплата и са се самозабравили феодали.толкова ли няма млади хора завършили да работят или това не го вижда каракачанов.щом е толкова късоглед ще си ходи той пък дано дойде друг по-кадърен и можещ от него,натовски пъртей .където и да бутнеш само корупция и мързел,но за личната облага не пропускат нищо

113

Един турчин

преди 5 години

Човек,който не плаща ДДС върху горивата и затова продава по-евтино,е несериозно да се прави на загрижен за държавата.Замислете се,дали това е възможно без протекция от най-високо ниво!Замислете се защо пост-терминалите в бензиностанциите му "не работят".Крадеца вика дръжте крадеца!Защо правите мошениците още по-богати?Ех,Българийо!Ех!

fallback