Снимка: БСП
fallback

Над 150 души са подали автобиографии за кадри на червената телевизия, съобщиха от “Позитано” 20.

Кандидатите да работят в Българска свободна телевизия (БСТВ) са за репортери, редактори, водещи новини, монтажисти, оператори, режисьори. Сред тях има както утвърдени журналисти, така и наскоро завършили млади хора, за които ще има стажантска програма, обясняват от БСП, но не разкриват имена.

Засега единственото известно е, че шефка на новините на новата телевизия ще е журналистката Валерия Касиян, която е работила и в печатни медии, и в електронни, а последните години имаше свои публицистични предавания.

Последната дума ще има шефът на дружеството Любомир Коларов. Телевизията ще стартира с акцент на новините и публицистиката. Поканени да водят свои предавания са депутатът Александър Симов, Лили Маринкова и Явор Дачков. Последните двама обаче още не са дали съгласие, пише "24 часа".

В програмната схема на БСТВ ще има предаване за история и религия, както и ежедневно токшоу с пряка връзка със зрителите. Предвиждат се и предавания в сферата на икономиката, културата, както и журналистически разследвания. Особено внимание ще бъде отделено на регионите и живота в малките населени места, допълват от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Ели

преди 5 години

За мен истинските хора са: Минчо Христов и Стела Банкова.Не може БСП да твърди, че е социална, а в същото време Гергов да е в редиците й.Или махат всички олигарси, както и в ГЕРБ, БСП, Воля, ДПС.Или са обречени на провал.Не може полицай да е пребит от престъпници, повече от метър стреля.Не може да си продадеш разузнаването и контраразузнаването.Не може мастит РОБОТОДАТЕЛ да ми говори, че майките щяли да градят детски градини.Що за цинизъм?Дебели и мазни, а хората страдат.Това е дъното!

44

Ели

преди 5 години

Мерси за коментарът към 12, голяма компания сме, имаме евреи, самите те отричат Сорос.Да не говорим за Чорни! Да му се не види, всички български евреи ми споделиха не на Сорос и Чорни, че са най-нежеланите личности в Израел, за единият се водят дела в Израел.Само тук в БГ, Костов го прие.Няма евреин - български, български, който да не ме обвини, че сме политически неграмотни.Червях се като пъпеш!Не става така, много предатели има в БГ, много!

43

Да добавя

преди 5 години

До Изгърбич Задвратян 25 Изгърбич , ти си пич.Нямаш геле.

fallback