Снимка: БТА
fallback

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че социалистите са внесли искане за изслушване на Валери Симеонов утре, като първа точка от дневния ред на парламентарното заседание.

Oще по темата
"Оттук нататък БСП е в стройна и бърза организация по подготовка за предсрочни избори. Максимално бързо ще провеждаме срещи за "Визия за България", за да я конкретизираме и превърнем в конкретна предизборна програма и ангажименти, ясни и категорични обещания към хората, които ще станат действия", написа тя във Facebook.

Нинова припомня, че през годините с Бойко Борисов са били сериозни политически опоненти.

"Не мога да не призная, че през това време е изглеждал като човек, който владее ситуацията, има всякакви механизми да овладява всякакви кризи. Сега за първи път ми изглежда безсилен и безпомощен, като премиер, да реши проблема. Досега Борисов прехвърляше проблемите на Красимир Каракачанов и на Волен Сидеров. Това не е нито лидерско, нито премиерско. Когато държавата ти е в такава криза и обществото е настръхнало, изглежда зле да си безсилен и да не можеш да се справиш със ситуацията. Да се внушава, че цялата конструкция и бъдеще на правителството виси на оставката на Симеонов, е израз на пълно безсилие и е тревожно за България", смята соцлидерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 5 години

До Бай Шиле А на бас че ако БСП спечели изборите пак ще фалираме!

43

другарката Лъжа

преди 5 години

Грозна и безперспективна като комунизма

42

Анонимен

преди 5 години

Патологичното влечение към властта винаги е било най-характерната черта на нашите комунисти. Напрво са обсебени до маниакалност, че само те са предопределени да управляват. Всеки път се осссират, ако се докопат до власт, но спират да мечтаят още веднъж да се исссерат на метеното.

fallback