Снимка: Правителствена пресслужба
fallback

Премиерът Бойко Борисов обсъди с британския посланик Ема Хопкинс развитието на преговорите за излизането на Великобритания от Европейския съюз.

В разговора беше потвърдено, че и двете държави ще положат усилия за гарантиране правата както на българските граждани във Великобритания, така и на британските граждани в страната ни, съобщиха от правителствената пресслужба.

Министър-председателят е заявил, че британските граждани са добре приети и ще бъдат добре приети в България и след Брекзит.

По време на срещата двамата са отчели отличното сътрудничество между България и Обединеното кралство в сферата на сигурността.

Потвърдено е, че българските и британските служби ще продължат да работят съвместно в борбата с тероризма, контрабандата, нелегалната миграция, криминалните разследвания и корупцията.

Посланик Хопкинс е запознала българския премиер Борисов и с хода на разследването по случая "Скрипал".

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Българин

преди 5 години

*** мамооо, те па кат се засилиха горките да са ни добре дошли.....

56

Анонимен

преди 5 години

Давай а така Бойко целувай *** на американските и британски нацисти нищо че те всеки ден ни плюят и цяла Европак плюят също но така се гарантира дълго управление заемаш удобна позиция и целуваш задникс на пратеника на колониалната империя мъжки женски все тая дано и тая да не го погали по главата че вече го галиха три папи после три премиера сега три дипломата моля те Бойко спри да се излагаш като кифла ти си премиер на европейска държава не губернатор на американски щат или даже протекторат.

55

сват

преди 5 години

Понеже е беден нашия премиер, едва връзва двата края, щото в името на властта се отказа от жена, бизнес, дайте братя българи да помолим лейди Хопкинс да каже хоооп и да си го вземе в Лондън. Там кралицата майка да даде на младите една безплатна квартира дето да свият семейно гнездо. Това ще реши много проблеми в България и на Балканите. Даваме ви най-личния ни момък. Англия да отдели една прилична зестра, напримар лондонското сити и пристанището Портсмут.

fallback