57

Българин

преди 5 години

*** мамооо, те па кат се засилиха горките да са ни добре дошли.....

56

Анонимен

преди 5 години

Давай а така Бойко целувай *** на американските и британски нацисти нищо че те всеки ден ни плюят и цяла Европак плюят също но така се гарантира дълго управление заемаш удобна позиция и целуваш задникс на пратеника на колониалната империя мъжки женски все тая дано и тая да не го погали по главата че вече го галиха три папи после три премиера сега три дипломата моля те Бойко спри да се излагаш като кифла ти си премиер на европейска държава не губернатор на американски щат или даже протекторат.

55

сват

преди 5 години

Понеже е беден нашия премиер, едва връзва двата края, щото в името на властта се отказа от жена, бизнес, дайте братя българи да помолим лейди Хопкинс да каже хоооп и да си го вземе в Лондън. Там кралицата майка да даде на младите една безплатна квартира дето да свият семейно гнездо. Това ще реши много проблеми в България и на Балканите. Даваме ви най-личния ни момък. Англия да отдели една прилична зестра, напримар лондонското сити и пристанището Портсмут.

54

Ludoto Lenche

преди 5 години

...mnogo hubava snimka ..bravo !... a imate li takava deto ia machka za vrata ?!?

53

Анонимен

преди 5 години

Изпит по български език, ако искат да се заселват в България!!!Може и визи...........да..............защо трябва да имат привилегии за англичаните??

52

ДРЪН - ДРЪН

преди 5 години

АНГЛИЧАНИТЕ СА ДОСТА *** И ПОСРЕДСТВЕНИ. И ТАЯ МИСИРКА,ПОСЛАНИЧКА НА ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО ЗА КАКВО ДАВА ОТЧЕТ НА БАШ МУТРАТА И ПРЕМИЕР НА БАЛКАНСКАТА ПРОВИНЦИЯ, ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СКРИПАЛ. ЯВНО НЯМА КАКВО ДА ГОВОРИ С ВЪПРОСНАТА ТИКВА. В АНГЛИЯ КАТО НЯМА КАКВО ДА СИ КАЖАТ, АНГЛИЧАНИТЕ СИ ГОВОРЯТ ЗА ВРЕМЕТО - ДЕЖУРНА ТЕМА. ТА И ТАЯ. НИКОЙ ЛИ НЕ И Е КАЗАЛ, ЧЕ ВЪПРОСНАТА ТОРБА С Г..... Е ОБИКНОВЕНА ПРОСТА МУТРА И НЕ Е НИКАКЪВ СПЕЦ ПО СИГУРНОСТТА, ЗА КАКЪВТО СЕ ПРЕДСТАВЯ,А КЛАСИЧЕСКИ ПРЕСТЪПНИК

51

Анонимен

преди 5 години

Те пък като са се юрнали да идват тука...Борисов пак не е в час.Явно не знае,че англичаните бягат във Франция,а тука се подвизават някои пенсионери,защото им е по-евтино.

50

Анонимен

преди 5 години

"Борисов увери британците: И след Brexit сте добре дошли!"---По-скоро:"Борисов се бъзика с британците: И след Brexit сте добре дошли!"Защото, ако го чуе бате му Жан-Клод (Джънкър), ще му дърпа усшите. :)

49

Ментора бай Иван

преди 5 години

Явно Байко има самочувствието на вечен владетел!

48

селянин

преди 5 години

РУСО ГЛАДНО НЯМА. И НЕЙНО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО ЩЕ Е ЯЛА ПАПАЛЯГАТА.

47

Анонимен

преди 5 години

Мда хулигани, наркомани, проститки и ислями от ОК не ни трябват както счупиха носа на момчето от Слънчев бряг.

46

tikva

преди 5 години

тиквич, що не погледнеш *** у нас?

45

Анонимен

преди 5 години

борисов, немската баба цола си отива, какво ще правиш без нея?

44

Анонимен

преди 5 години

Великобритания е залязваща държава която се ислямизира и няма място в Европа.

43

Анонимен

преди 5 години

Посланичката е симпатична ... защо не се вземат с Бойко, че и той да се засмее малко.а то само работа, работа ...

42

Севделина Арнауд

преди 5 години

Браво Теменужке!

41

Гошо

преди 5 години

*** съм аз и затова много се разбирам с Бойко

40

33

преди 5 години

Ама пък е готина за англичанка!Да,но Скрипал е жив,а Виктория е в земята закопана! И не само тя!И на всичко отгоре се и усмихвате,вместо тя да е отзована, а Боко в ареста за ромската престъпност!Особено този случай/Каракачанов каза "Ако бяхте видяли трупа й,три денонощия нямаше да спите!"/ създаде драстична негативна нагласа у българите спрямо ромите и ще са нужни години и много работа да се преодолее!Не съм сигурен,че управляващите си дават сметка за това.

39

Теменужка

преди 5 години

Господин Борисов не е ***. Той е културен и въспитан и е многу убичан от англичанете и от мене съшто

38

питам

преди 5 години

Кой е простия?