Снимка: Булфото, архив
fallback

След като около централата на БСП се появиха листовки с призиви за оставката на червената шефка Корнелия Нинова в събота преди националния съвет на партията, бившият лидер на левицата Михаил Миков се оплака от еднолично управлението на политическата сила.

Oще по темата
"Има вътрешни напрежения в БСП, свързани с едноличния начин на ръководене на партията", коментира той пред bTV.

По думите му в партията има членове, които смятат, че националният ѝ съвет е ненужен.

"Това е едно дълбоко неразбиране на демократичното функциониране на една партия. Един Бриго Аспарухов вземете – той едва ли не се сърди защо се изказват членовете на националния съвет", коментира Миков.
 
Той е категоричен, че има еднолично управление в партията от страна на Корнелия Нинова.

"Не бива да се взимат така решенията в БСП", допълни още Миков.

Той уточни, че идеята за нов вот на недоверие на тема здравеопазване била негова, тъй като чувствителността на българските граждани е особено силна по тази тема.

"Кирил Ананиев предлага все повече и повече пари да влизат в система, в която се вижда, че отиват в частните лечебни заведения. Сега българина плаща здравната си вноска и доплаща, а в идеите на Ананиев се иска да се регламентира това плащане", допълни още Миков.

Според него здравният министър не може да осигури контрол и продължава принципът – все повече пари, все повече изтичане на парите за здраве.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

педера 46щжэ

преди 5 години

ще ти дигне ли заплатата крушовската *** ако на всеки материал,па бил той и за английската кралица,прикачваш личността на премиерът,като го кичиш с всякакви съществителни,дето ти щъкат по селския двор?!Какво да се направи гадни времена,спряха милионите и милиардите от пирамиди,приватизации и пиратщина!Изпоналовиха ви митничарите и чиновниците дето ви прикриваха присвояването на ДДС и митническите далавери с цигари,алкохол,горива,бежанци!Уви умря далавер бизнесът в БГто,ха,ха,ха?!

46

Jo6

преди 5 години

Вземи се крий бе

45

Гробокопач

преди 5 години

До До 41-ГробокопачНе познавам въпросният Даскалов;))) Да, не ми обяснявай за тъпотата, за да не засвидетелствуваш собствената си посредственост. Тя ти е не втора, а първа природа, рожденна. Иначе, виждам, че имаш някакъв опосредствен кураж да се опиташ да ме апострофираш, но нещо не ти се получава, поради горното;)))

fallback