Снимка: БТА
fallback

Честваме 133-тата годишнина от Съединението на България с Източна Румелия. Победа, която сами сме извоювали. Вярвам, че и днес носим този несломим дух, написа във Facebook премиерът Бойко Борисов.

"Единството е това, което ни държи в моментите на изпитания и трудности. И днес единни трябва да работим за просперираща държава, без да чакаме друг", призова премиерът.

"Ако се поучим от миналото си и вложим усилията си в настоящето, България ще бъде по-добро място за достоен живот на всички българи. Честит празник“, е написал още Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

139

Анонимен

преди 5 години

Бойко с тая физиономия да не си решил да плашиштия дето трябва да работят заедно с теб ?

138

За Захари Стоянов

преди 5 години

Захари Стоянов ми е любим писател. Той е бунтар, гореща глава, разрушител на империи. Дипломацията и държавното строителство са му органично чужди. Лесно му е било да се вихри като български Гарибалди, защото по онова време България е под протекцията на Русия. И винаги с усмивка съм чел неговите страници, където той отправя похулни думи срещу руската политика, защото неговите крайни обвинения могат да бъдат опровергани пункт по пункт

137

наглец от класа

преди 5 години

Някои работим, други крадете стотици милиони и някои от вас, например ТИ, вече имате 10 милиарда според (Корнелия Нинова).

fallback