Снимка: архив, Булфото
fallback

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви, че не е притеснен за съдбата на правителството.

"Със или без НФСБ ще вървим напред, ние сме се споразумели. Когато си си стиснал с някого ръката, трябва да се държиш мъжки не като ощипана мома. Валери Симеонов нарушава коалиционното споразумение", коментира той пред bTV.

Oще по темата

"Категорично не приемам твърденията, че се управлява еднолично. Тези твърдения са неверни и провокативни", заяви още Сидеров.

Според него "е недопустимо да си в правителството, да си вицепремиер и да излезеш и да кажеш, че това правителство се управлява еднолично, че руши държаността".

"Нещата в НФСБ са по-зле от турски сериал", коментира Сидеров.

Националистът настоя, че няма амбиция за министерски пост, макар името да му е спрягано за някои от овакантените преди дни три министерски кресла.

Припомняме ви, че след двудневно заседание край морето партията на Валери Симеонов – НФСБ излезе с остри критики към премиера Бойко Борисов и ГЕРБ.

Депутатите на НФСБ обявиха, че ще гласуват против оставките на тримата министри в парламента.

Днес по обед, от 12 часа, от партията ще кажат окончателната си позиция за коалиционните взаимоотношения.

Това ще стане часове преди насрочената в МС среща, на която ГЕРБ и Патриотите ще обсъждат бъдещето на правителството.

Срещата е планувана за 18 часа, веднага след като премиерът се прибере от визитата си в Черна гора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Хайнц Гудериан

преди 5 години

ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА НА ТОЗИ ***!

60

Фрауке Петри

преди 5 години

Този път и малобройните симпатизанти на Перхидрола се отвръщат от него! Крайно време е да го прегледа психиатър и му бъде назначено лечение! Явно е много депресиран и излязъл от контрол! Това му е "Лебедовата песен" в политиката! Няма спасение!

59

Анонимен

преди 5 години

Я па тоя- той ще ми говори за мъжка дума и постъпка -той който на времето държеше мегафонче и ревеше под прозореца на Борисов ...едни мили приказки ,сега според интереса му стана най вярното пуделче,ами кой крепеше коалицията БСП и ДПС излъчила Орешарски ...кой при химна на Европа ставаше и напускаше залата на парламента ,а днес се пише пръв проевропеец .....Воленчоооо -до тука ти беше политиканстването !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fallback