Снимка: архив "Булфото"
fallback

БСП работи за предсрочни избори и подкрепя решението на Конституционния съд срещу Истанбулската конвенция.
Това стана ясно от думите на зам.-шефа на червената партия Кирил Добрев.

Ние работим за предсрочни парламентарни избори от деня, в който минаха предишните. Структурите се намират в кондиция", каза той пред Нова малко преди да започне традиционния събор на левицата в местността "Историческа поляна" под връх Бузлуджа.

Oще по темата

"БСП инвестира не просто в нови лица. БСП е партията, която може да предложи новия морал", допълни той.

Добрев коментира и вчерашното решение на Конституционния съд да обяви Истанбулската конвенция за противоречаща на Конституцията.

"Смятам, че правдата възтържествува. Ние имаме изключително изчистени позиции по тази тема", каза той. "Тази джендър идеология е далеч от нас", допълни Добрев.

Социалистът  засегна и закона за горивата и обвиненията между управляващите, че той е лобистки.

"Не мога да преценя дали законът е лобистки. Историята, която се развива около този закон, е свързана с намаляване на контрабандата. 1 милиард лева от тази паралелна държава се крадат от горивата", каза още Добрев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

1111111

преди 5 години

Като му гледам физиономията ще спечелят още на първия тур !!!:)и то с мнозинство ....

78

Гацо Бацо

преди 5 години

Кире ,ама ти сериозно ли говориш ?:):):)Ами вашите самостоятелни правителства са -първо три месеца ,второто -6 месеца За какво ви е властта бе Кире ,като не можете повече от 6 месеца да се задържите на власт ?

77

Анонимен

преди 5 години

На тоя само му виж физиономията и повече нищо не ти трябва да знаеш. На БСП -то електората са все такива - мутри, които не могат вече на свобода да си вършеят както преди и сега всячески се стараят да върнат доброто старо време. А ние трябва да сме пълни ***, за да се връзваме на подобни тъпотии. Дано на нас българите ни дойде ума в главата и най - после да изхвърлим тези и от властта и от живота си. Не може подобен персонаж да управлява живота ми. Крайно време е това да свърши.

fallback