79

1111111

преди 5 години

Като му гледам физиономията ще спечелят още на първия тур !!!:)и то с мнозинство ....

78

Гацо Бацо

преди 5 години

Кире ,ама ти сериозно ли говориш ?:):):)Ами вашите самостоятелни правителства са -първо три месеца ,второто -6 месеца За какво ви е властта бе Кире ,като не можете повече от 6 месеца да се задържите на власт ?

77

Анонимен

преди 5 години

На тоя само му виж физиономията и повече нищо не ти трябва да знаеш. На БСП -то електората са все такива - мутри, които не могат вече на свобода да си вършеят както преди и сега всячески се стараят да върнат доброто старо време. А ние трябва да сме пълни ***, за да се връзваме на подобни тъпотии. Дано на нас българите ни дойде ума в главата и най - после да изхвърлим тези и от властта и от живота си. Не може подобен персонаж да управлява живота ми. Крайно време е това да свърши.

76

Анонимен

преди 5 години

*** кой ще ви избере!?Замечтал се!

75

мале - мале

преди 5 години

Нито лицата, нито морала им ни харесват.По-далече, по-добре!

74

човек като каже А

преди 5 години

Сега остана да ни разкаже как ще раздаде милионите си на хората с увреждания.Санким тези милиони не ги е одрал от кожата на бедни я български работник.

73

ergen4ev

преди 5 години

реалността е че няма какво да предложите по добро от сегашното трагично,а иначе да лаеш от страни всеки го може невероятното е че все още има *** в БГ които си дават гласа за вас

72

Анонимен

преди 5 години

Тоя на снимката не се ли занимаваше с внос на крадени коли ?

71

ХАН КРУМ

преди 5 години

ТОЯ ВЯРВАЛИ СИ

70

Анонимен

преди 5 години

Домашното насилие е насилие като всяко едно друго и е наказуемо от закона. Има един друг вид насилие, който е предпочитан и прилаган от феминистките и това е менталното насилие. А срещу него няма закони. Трябва да се направят закони срещу менталното насилие за да се отнеме възможността на феминистките да тормозят нормалните и работливи хора!

69

Анонимен

преди 5 години

Чакай бе, че нали Станишев от европа кряска няколко месеца да сме приемели тая античовешка и антихуманна лъжлива конвенция! Сега обърнаха лопатата и айййдееееее...

68

Объркан

преди 5 години

Молете се да нямате проблеми с домашното насилие, защото могат да ви помогнат само държавните институции,а те ще гледат безучастно и отговорът ще е "Ами вие сте си виновни!". Лично аз съм потърпевш. Докато институциите се размърдат баща ми почина,обедняхме и разоряването няма край. Последствията са жестоки за поколения напред. А това за "джендърството" е споразумение между политиците за отвличане на вниманието.

67

Престъпен тандем

преди 5 години

Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?

66

Нинова палач на БСП

преди 5 години

С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.

65

Объркан

преди 5 години

Абе незнам какво иска Кирчо,ама това в нашата родина ми прилича на мафиотска война. Всеки от клановете се бори за надмощие и след като се договорят всеки от тях печели,е някои повече, други по-малко. Сетете се от кого печелят?А Истанбулската конвенция наистина ни е нужна, защото законодателството и правораздаването ни са гола вода.Ще трябва да поемем ангажименти и да се отчитаме ,а клановете не ги обичат тези работи. Харесва им да ни клатят безнаказано.

64

Анонимен

преди 5 години

Ама Станишката я иска тази конвенция бре джанам! И сега Шо стана? Слава "богу" че народ'ът ни е *** до шия за да може БСП и Герб да съществуват!

63

Анонимен

преди 5 години

Тоя на снимката е един от най-младите МИЛИОНЕРИ ОТ "СОЦИАЛНАТА ПАРТИЯ"БСП-ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ.То бива,бива гьонсуратлък ама чак вол за мезе не бива.

62

Разсмя ме..

преди 5 години

МОРАЛ??;-)) Само тази дума , изказана от Кирчо ми напомня Боков:'вината я поемаме с мезета"??( арогантност, когато трябваше да се извини БКП/БСП..) И "властта с КРЪВ сме я взел( ПОНЕ ПРИЗНА), с КРЪВ ще я дадем."КРЪВОЖАДНИ. ОТВРАТ.И "новите "лица.. Да не повтарям думите на "героя' им Крум или как беше, който убивал с дядо си неискащи да влязат в ТКЗС. Казано пред камерите на тв.Какъв "хумор'... като СЪЩНОСТТА им. Или мозъкът им. На "НОВИТЕ".

61

месара

преди 5 години

другарю кирчо, това за изборите е ясно, вие от ръководството на бсп_то сте мазохисти - губите, но пак се напъвате за нови. но сега се напъвате защото искате да усвоите парите за избори - касичката ви е празна, а не че си вярвате че ше спечелите! но това за джендърите не го разбирам, та вие цялото ръководство, сте от третия пол, даже трябва да се измисли четвърти пол, специално за вас!

60

Курнелия нагла

преди 5 години

Защо *** не пита от къде са милионите евра за хотела в Кюстендил на сестрата на Кирил Добрев и синът на лицето Георги Седевчов Първанов(агент Гоце) а ???