Снимка: Булфото
fallback

"Благодаря на опозицията, че днес, заедно с останалите парламентарни групи, подкрепихме правителството в лицето на Бойко Борисов, което отстоя на последното заседание на Европейския съвет на 28 юни решението България да не приема обратно бежанци и да не подписва двустранни споразумения в тази посока", написа председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в профила си в социалната мрежа Facebook.

Oще по темата
"С днешното решение на парламента още веднъж защитихме позицията на България, която Бойко Борисов отстоява отдавна", написа още Цветанов.

Както Dnes.bg съобщи, парламентът задължи кабинетът да не подписва двустранни споразумения за връщане на мигранти в България. Това стана с единодушно прието решение, подписано от председателите на всички парламентарни групи.

До него пък се стигна по идея на премиера Бойко Борисов, който дойде в парламента за разискване на темата с бежанския проблем, поискано от левицата. В предложението на парламентарната група на управляващата беше записано, че кабинетът се задължава да отстоява националните интереси при обсъждането на мигрантския въпрос на срещите на ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 5 години

Всички знаят че е саботаж. Ако не става нищо лошо в държавата, Нинова ще я изгонят.Сега трябва да очакваме, атентати, въоръжена борба. БСП иначе не може да съществува.

18

некой си

преди 5 години

от турските туристи другарю радев идва заразата си е чиста диверсия от страна на турция,събудете сеоти много сте се успали у меверето,напразно ви храним,къде ви е контраразузнаването,или бибитко не позволява да работите

17

Анонимен

преди 5 години

От крива глава прави мисли не чакай!

fallback