Снимка: архив "Булфото"
fallback

Общ преглед

МВР проверява сигнал за полицейско насилие над поддръжници на протеста на Николай Колев – Босия.

Почти месец вече продължава гладната стачка на популярния общественик. Той протестира срещу купуването на шофьорски книжки с аргумента, че корумпирани служители са се върнали в "Автомобилна администрация".

Oще по темата

Транспортният министър Ивайло Московски го призова да подаде сигнал, ако има сигнали за корупция и да прекрати гладната стачка. Същото поиска и шефът на парламента Цвета Караянчева.

Днес към призива им се присъедини и вътрешният министър Валентин Радев.

Той е разпоредил проверка по жалба на граждани, подкрепящи протеста на Босия, за насилие от страна на полицаи.

Главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов и дирекция "Инспекторат" на МВР трябва да проверят изнесените данни за действията на служителите на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 5 години

Че той си е написал сигналите на плакат в едър формат,ако искат някои други сигнали да внесе да му занесат в голям формат многолистова отчетна тетрадка за книга на сигналите за нарушенията по темите не една,а две от тях и той кат отговорно лице ще я разлиства и вписва сигналите срежу лице подало сигнала и лична карта за справка,и така ще се разбере колко са сигналите,че от кои подадени,а не от едно лице и в негово лице кат излязъл един на протест,и как да знае той самия за всички сигнали заедно.

17

Анонимен

преди 5 години

Този фалшив антикокмунист е говорил такива лъжи за Георги Жеков....

16

Анонимен

преди 5 години

Срещу Тиквената хунта е безсмислено да се рита!Ще изкарат,че няма полицейско насилие а насилниците ще ги наградят и повишат!

fallback