Снимка: архив "Булфото"
fallback

Президентът Румен Радев изпрати съболезнователна телеграма до семейството и близките на Божидар Димитров.

Известният историк и общественик почина вчера на 72 години.

Oще по темата

В писмото си държавният глава пише, че ролята на Божидар Димитров оставя незабравима следа както в науката и в българския обществен живот, така и с отстояваните от него граждански каузи. 

Десетки са хората, които отдават почит на Димитров в профила му в социалната мрежа. Там и дъщеря му Мария изрази мъката си от загубата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 5 години

божидар който беше отрова за името което носешеБог да го пръсне тоя швед комунист с тъпите му титли. Да си иде при неговите л.ай.нари в иран нали от там все разправяше че идвали българите и не сме славяни. Аре каманисти лашкайте минуси за вашия гнидав ***.

9

Анонимен

преди 5 години

Благодаря на Господ.

8

Анонимен

преди 5 години

Ами една от последните му "следи" беше коментара му за руската говорителка. Един етичен, културен и уж еродиран човек би трябвало да се въздържи от подобни описания в ефир за това колко би трябвало да тежи на една истинска рускиня нянката. Така че простотията не го е подминала. Важното е че има много родоглубци на същото ниво като неговото. Не за друго ни се скапа държавата! Тази негова простотия няма да я видите в една цивилизована държава но ако се случи можем да се сетим какво ще последва.

fallback