Снимка: Facebook
fallback

Считано от 25 юни 2018 година, директор на дирекция "Социални дейности и здравеопазване" в Община Велико Търново е Росица Димитрова. Тя заемаше тази позиция до назначаването ѝ като заместник-министър на труда и социалната политика, съобщиха от местната администрация, предаде "24 часа".

Oще по темата

При прекратяване на правоотношенията ѝ с Министерството на труда и социалната политика Росица Димитрова има право да заеме предишната си длъжност в Община Велико Търново.

Тя подаде оставка след скандал със самолетен билет за 8000 лв., закупен за скъпа командировка в САЩ в разгара на протестите на майките на деца с увреждания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

8000 лв

преди 5 години

керванът си лае, кучетата си вървят- няма ли за ходи до америка.пратете женицата да покопае за да се поуспокои

21

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Търново е град със затихващи функции благодарение на ГЕРБ.Нито един сериозен проблем на града небе решен като започнем от лошата пътна инфраструктура и липсата на места за безплатно паркиране и стигнем до все по-малки в брой туристи и студенти в града.В Търново останаха вече само пенсионери и роми.Търново е бастиона на ГЕРБ и лично на Цв. Цв.Легенди се носят за злоупотребите на властта в града ...Но .. хайде да не си отварям устата ! ...

20

Анонимен

преди 5 години

Не я искаме ! Мърshата Цветанов е превърнал Тръново в собствена феодална крепост !

fallback