Снимка: Facebook
fallback

Общ преглед

Премиерът Бойко Борисов се е срещнал с руски журналисти, които са у нас в рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС по покана на МВнР.

Срещата се е състояла в Министерския съвет.

"Разговаряхме по множество теми, от които те се интересуваха: политиката на ЕС за справяне с миграцията, постигнатите договорености по време на моята визита в Русия и разговорите ми с президента Владимир Путин и министър-председателя Дмитрий Медведев, проектите ''Балкан'' и ''Южен поток'', както и двустранни въпроси в областта на енергетиката, културата и туризма", съобщи Борисов в профила си във Facebook.

От кадрите се вижда, че премиерът обяснява нагледно пред чуждите медии подробности около трасетата на проектите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 5 години

Какво председателсто, какви успехи. Дори на подписването на договора между Гърция и Македония НЕ ГО ПОКАНИХА ДА ПРИСЪСТВА.За председателството похарчиха 300 милиона, колко от тях откраднаха е загадка засега.

12

Анонимен

преди 5 години

постигнатите договорености по време на моята визита в Русия...................К`ви договорености, те го натириха набързо, като бесен пое към летището и се върна веднага в България, въпреки, че по програма трябваше да стои още един ден.Всичките проекти, дето ги изброява, са във фантазиите му.

11

ognyanz

преди 5 години

А какво става с АЕЦ "Белене" с вложените три милиарда в него? С Теменужка имитирате, че търсите инвеститор, а като дойде края на годината ще кажете: "Търсихме, но не намерихме подходящ". Инвеститор, който ще си вложи парите без някакви поне минимални гаранции от държавата (не за цена, не за изкупуване, а поне за участие в създаването на инфраструктура) няма да намерите. Просто печелите време за провалянето (за пореден път) на проекта.

fallback