13

Анонимен

преди 5 години

Какво председателсто, какви успехи. Дори на подписването на договора между Гърция и Македония НЕ ГО ПОКАНИХА ДА ПРИСЪСТВА.За председателството похарчиха 300 милиона, колко от тях откраднаха е загадка засега.

12

Анонимен

преди 5 години

постигнатите договорености по време на моята визита в Русия...................К`ви договорености, те го натириха набързо, като бесен пое към летището и се върна веднага в България, въпреки, че по програма трябваше да стои още един ден.Всичките проекти, дето ги изброява, са във фантазиите му.

11

ognyanz

преди 5 години

А какво става с АЕЦ "Белене" с вложените три милиарда в него? С Теменужка имитирате, че търсите инвеститор, а като дойде края на годината ще кажете: "Търсихме, но не намерихме подходящ". Инвеститор, който ще си вложи парите без някакви поне минимални гаранции от държавата (не за цена, не за изкупуване, а поне за участие в създаването на инфраструктура) няма да намерите. Просто печелите време за провалянето (за пореден път) на проекта.

10

ognyanz

преди 5 години

Обяснявал проектите ''Балкан'' и ''Южен поток''. Бойко, Бойко - жалка работа си ти. О'плеска всички енергийни проекти, а продължаваш да се мъчиш да б'аламосваш електората. Хайде, върви при баба Меркел за инструкции.

9

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да им говори чичко Ердоган го каза в прав текст - българите сгрешиха, сега при тях е " Южен поток" който стана " Турски поток" там се строи АЕЦ с четери руски реактори ,там са богатите руски туристи. Ние само си говорим, потупват ни, хвалим се и .....блеем и беднеем.

8

некой си

преди 5 години

предлагам министъра и ръководството на затвора да лежат заедно в пандиза

7

Даскала

преди 5 години

Откъде ги намираме тия главочи и некадърници за премиери!Сега остана и Слави Трифонов да го изберем за премиер- пфу , пази Боже!Ами тоя Бойко ни направи за резил пред света , обезлюди България , малкото останала ни трудова сила - пенсионерите мизерстват с жалки пенсии , икономиката е далеч от ниво 1989 г........но той се натиска на стола , тоя Бойко , вместо да се гръмне !

6

Анонимен

преди 5 години

На всички е добре известно, че Бибитко не поддържа профила си във фейсбука. Кой знае коя гербаджийска ПР-ка пише там , така че изразът " сподели Борисов чрез профила си във фейсбук" е напълно неверен

5

Анонимен

преди 5 години

до 4 Колко пъти ще ти се обяснява , че нито за Европа , а за България е абсурд да им трябва газ.България е със застаряващо население. Газ консумира изключително малко .Най малката консумация на газ от всички държави в ЕС. Може да си достави от Гърция по евтин от Русия и от Румъния още по евтин.Но в държавата има търговци който, са платени от Москва и реват да продават нещо излишно, само и само да имат присъствие. Това е вредно и за двете страни. Да правиш разход за милиарди.

4

Боцеее изтърва...

преди 5 години

Биби изтърва питомното и хукна да гони дивото!Диването му отхвърли Южен поток,сега се сетил на Путин четки да прави. Биби,ще иама да режеш лентички ама на турските мега проекти! Така се прави и да се учиш вече няма за кога! Пътник си,провален си ,ще се наредиш до плевнелиев по народна обич а ха ха

3

Анонимен

преди 5 години

Брей, Боци чертае и прави скици и графики търсене/предлагане. Ти да видиш! До сега само се е правил на ***, за да заблуди опозицията.

2

Шопо

преди 5 години

Е ,те сега че общува без преводач ! Рускио му е като матерен !!!

1

Анонимен

преди 5 години

Не му вменявай тоя грях ,Господи! Той не знае какво прави....