fallback


Съпругата на вицепремиера Томислав Дончев се извини във Facebook, заради статус, в който заяви: "Морковите за циганите са на свършване, време е за тоягата!".
Oще по темата


Въпреки извинението три организации поискаха от вицепремиера Томислав Дончев да се разграничи от изказванията на съпругата си публично или да подаде оставка.

Пред камерата на Bulgaria ON AIR той коментира ситуацията и заяви, че всички български граждани имат равни права.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Случаен

преди 5 години

Защитните алчни организации трябва да знаят, че се появи една смела жена, която каза истината! Много ги заболя тези организации, защото всички са в кюпа на крадливите! Защитават ромите, а си пълнят джобовете! То не бяха организации, то не бяха програми! Почти 30 години демокрация, а те само ги защитават, а не успяха да ги итегрират! Не Дончева, а те са за съд! Всеки истински българин, ще застане зад Дончева. Писна ни вече. Станахме малцинство в собствената си държава!

43

Богомил

преди 5 години

До АнонименДокога бе хора ще говорите лъжите на чужденците за българската история? Аспарух не е хан или кан! Аспарух е княз/канас/. Никога не сме се кланяли на Тангра! Няма нито едно свидетелство за това. Нито едно! Ние българите сме траките и живеем по тези земи над 10 000години. Ако някой е дошъл от Азия сигурно е руснак/20% монголски гени/, а другите угрофински, сибирски и съвсем малко европейски.

42

Червен скорпион

преди 5 години

Цензурираха ми коментара, затова сега ще съм коректен. Ромите са много работливи, изобщо не крадат и не изнасилват възрастни хора. И не чакат наготово къща и пари.

fallback