Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Совалките на вицепремиера Валери Симеонов в парламента се увенчават с частичен успех. Законът за хазарта засега събира политическа подкрепа от ГЕРБ, БСП и "Обединени патриоти".

Но разговорите с опозицията донесоха и напрежение сред редиците на патриотите. Дори се чуха слухове, че малката коалиция ще се разпадне.
Oще по темата


"Няма напрежение в коалицията. Това е знак как може да се прави нормална политика в България. БСП прекалиха в кресливата си опозиционност. Създаваха неполитически скандали. Няма проблем всяка една политическа партия да търси подкрепа за идеите си. Срещите са в посока на това да стимулираме ефективна критика от опозицията за темите, които сме повдигнали", подчерта депутатът от "Обединени патриоти" Александър Сиди.

Според него в "Денят ON AIR" независимо от разнопосочните сигнали и размяната на реплики през медиите, коалицията "Обединени патриоти" е стабилна.

"Успяваме да поддържаме електората си. За нас са най-важни избирателите ни. Няма никакъв спад в доверието към нас, въпреки медийните скандали. Не виждам причина коалицията да се разпадне", обясни Сиди.

Пред Bulgaria ON AIR Патриотът посочи, че предложеният Закон за вероизповеданията цели да установи ясна регулация на взаимоотношенията между различните големи религиозни общности в България.

"Сегашният закон за вероизповеданията не отговаря на действителността. Поради това ние създадохме чисто нов закон. Колкото и да кърпим стария, той няма да стане нов", допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 5 години

Има трусове, разпадаме се бавно но сигурно. Батко Буби да дава още парички, че Кака *** ни чака.

5

Анонимен

преди 5 години

Това заглавие го пишете за десети път тая година. Накрая ще вземем да ви повярваме...

4

Анонимен

преди 5 години

Има трусове, но Патриотите стабилни ... идЕоти. Нямат подобрение, но състоянието им е стабилно ... :)

fallback