Снимка: Олег Попов, Dnes.bg, архив
fallback

Парламентът си търси фирма, която да осигурява поддръжката, текущите и аварийни ремонти на част от автопарка му. За целта е пусната общeствeна поръчка на сайта на НС.

Който я спечели, ще получи 100 000 лв. без ДДС за 24 месеца и ще трябва да се грижи за 34 "Мерцедес"-а.

За последно парламентът си купи нови коли през 2014 г. Тогава бяха сменени над 50 автомобила, защото много от тях били твърде остарели.

Депутатският паркинг беше обновен и предходната година с 30 чисто нови коли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Авраам

преди 5 години

240 свръх наглеци. Станали са такива, защото нямат страх от нищо. От нищо, защото се чувстват безнаказани. Безнаказани, защото никога, ама никога не са яли бой от народа ни. Истински, як бой. Както чехите например, са ги изхврърляли през прозорците на техния парламент(височки два етаж - доста е) т.н. дефенестрация

16

Един от Северозапада

преди 5 години

Дачии, от най-евтин клас за депутатите.Който не му харесват-да се вози на собствения мерцедес, бентли, майбах.Или да ползува правото си на безплатно пътуване по БДЖ.Мерцедеси в държавата не повече от 3-на президента, на премиера, и на председателя на НС. И един-резерва, за гости, ако се налага. Държавата, която изпроси от Камерън 40 "Жипки", да има най-модерни мерцедеси за да си ходят петъка на родните места, е кощунство.

15

pi4

преди 5 години

130 кинта месечно за всеки мерцедес - ако са с S класи, дори и най-старите да са (а те не са), само маслата, филтрите, накладките и тн няма да бъдат покрити от тази сума..да не говоря какво става като се счупи нещо друго...

fallback