Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Бизнесменът Николай Дренчев е твърдо против приемането на еврото у нас. Според него това ще доведе до апокалипсис, който ще се изразява в скок на цените, но без скок на заплати и пенсии.

"Нас ни очаква пореден грабеж на публични финанси, какъвто видяхме в края на 20 век", каза Дренчев в студиото на "Денят ON AIR". 

По думите му едни и същи субекти ни примамват в схеми, но обществото ни вече разпознава, че ни водят към поредната измама.

От своя страна Любомир Дацов, който е бивш заместник-министър на финансите обясни, че тезата на бизнесмена е "говорене без покритие", а според самия Дацов България дори е изостанала с приемането на еврото.

"Гърция е един от поредните митове. Там проблемът е в правителството и политиката на правителството", заяви бившият заместник-министър пред Bulgaria ON AIR.

Той обясни, че пропадането на гърците е заради неефективно управление на страната и високите разходи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

Анонимен

преди 5 години

"Той обясни, че пропадането на гърците е заради неефективно управление на страната и високите разходи"Да защото в България управлението ще кажеш че е цъфнало! 30 години само некадърници, и крадци! Трябва да има референдум и хората да кажат искат ли, или не. Също така да има информация за възможните сценарии преди хората да изберат какво искат. Еврото ще довърши тотално този народ! На 1 януари цените спрямо 31 декември ще бъдат някой двойни, но заплатите същите. Готвят поредният удар

77

Зозо

преди 5 години

Никога повече руски гнет в България!!! А "хубавите" коментари ги изпрати на роднините си!

76

Анонимен

преди 5 години

Зозо, искаш ли да ти изпратя един линк да прочетеш какви "хубави" коментари има за теб. В този сайт са и никога няма да бъдат изтрити. Кажи искаш ли?

fallback