Снимка: Bulfoto, архив
fallback

Премиерът Бойко Борисов е номиниран за "Европейска личност на годината". Церемонията по връчването за 38-ми път на престижната награда ще се състои в Сараево на 6 юли, съобщи Танюг.

Днес председателят на Управата и генерален директор на Европейската независима агенция за избор и промоция на най-успешните мениджъри и личности Панет Шкрибич, който бе приет от българския посланик в Босна и Херцеговина Августина Цветкова, и предаде новината, пише БТА.

Шкрибич запозна посланика с протокола и подготовката на "Европейски мениджър и личност на годината", съобщи Дирекцията на Агенцията за избор на най-добрия мениджър за Босна и Херцеговина, Югоизточна и Централна Европа.

Посланик Цветкова съобщи, че премиерът Борисов с радост е приел да присъства на церемонията в Сараево, където ще бъде придружаван от български журналисти, бизнесмени и мениджъри, които са готови за сътрудничество и съвместни инвестиции в Босна и Херцеговина и страните от Западните Балкани.             

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

89

Минавам

преди 6 години

А ние го номинираме за Централния затвор.

88

Тина

преди 6 години

А бе някой знае ли нещо за гадовете на Б.Б дето ще ли да го свалят?Откриха ли ги тия гадове?

87

Анонимен

преди 6 години

То и това ако стане значи ЕС наистина е за разпускане и се е изчерпал тотално!Главния мафиот на България евроличност- смях.

fallback