Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

ГЕРБ действа последователно при съмнения за техни членове, без значение от нивото, дали става въпрос за общински съветник, кмет или народен представител. Това обясни депутатът от най-голямата партия в българския парламент Десислава Атанасова.

Oще по темата
Именно това е и причината Димитър Гамишев да подаде оставка. Срещу него е започната данъчна проверка от НАП, а подозренията са, че той е прехвърлил своя фирма със задължения от 200 000 лв. на дружество, управлявано от малоимотен гражданин.

"Реакцията е една и съща. Нещо, което не виждаме в опозиционната БСП", подчерта Десислава Атанасова в ефира на "Денят ON AIR".

Тя обясни, че правителството също е последователно и затова има пари за парични добавки от 40 лева за Великден за пенсионерите с доход до 321 лева. За това правителството ще отдели около 50 милиона лева. Атанасова подчерта, че това се случва за пореден път.

"Този разход и всички други с решение на Министерски съвет, идват от възможността и по-голямата събираемост на приходните агенции. Приходните агенции работят изключително добре. Има сериозен финансов излишък в държавата", заяви пред Bulgaria ON AIR народният представител от ГЕРБ.

Атанасова обясни, че именно заради това има допълнителни средства и за надзирателите, а и за инфраструктурни проекти. "Един такъв проект е тунелът под Шипка", заяви тя в студиото на "Денят ON AIR".

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАМИ ДА НА ВАС - това е нормално. Но няма как да ви го налее - никоййййййй

30

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДА ДЕ ВИЕ ЗА ТОВА МЕЧТАЕТЕ - НАРОДЕН СЪД, СЕГА СПЕЦИАЛИЗИРАН...... ИЗКРИВЕНИ СТЕ ОТВСЯКЪДЕ, НЕ СТЕ ХОРА ВИЕ

29

Щирлиц

преди 6 години

Не е от значение естествено!Вжно е ...да е вътре!Има нужда от гооУеми експерти,ей!

fallback