Архив: Булфото
fallback

На днешното си заседание Националният съвет на БСП одобри финансиране за пускането на партийна телевизия, съобщиха от партията. Въпросът е бил поставян от социалистите в страната многократно през годините и е сред основните им искания.

На заседанието Националният съвет на БСП е решил още да увеличи финансирането към местни структури.

Това вече е било направено неколкократно още в началото на мандата на сегашното ръководство на партията, уточниха от левицата. Аргументът за повечето средства е, че силата на БСП са организациите по места и те трябва да са напълно финансово обезпечени.

Освен прякото увеличение за структури, продължава да функционира и стартиралият миналата година Фонд за политически инициативи, който отпуска средства на проектен принцип на организациите, които имат добри обществени инициативи.

Още едно ново решение от днес е създаването на звено "Регионална и местна политика" в структурата на Позитано 20, като акцент в дейността му ще бъдат местните избори и работата с кметове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

Анонимен

преди 6 години

Досега Атака има телевизия, Валери има и той, Само Марешки и БСП си нямат телевизия.

104

Анонимен

преди 6 години

Днес нали гледате турски филми. В тях пълно с турски ценности - бракове по сметка, прелъстени и изоставени бедни момичета, побоища, убийства, груби отношения, простотия... Русия е виновна.

103

Анонимен

преди 6 години

На ГЕРБ партийните телевизии са Канал 1, БТВ, НОВА, ОН ЕЪР, ЕВРОПА, АТАКА, СКАТ, ТВ ПЛЮС, ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО СЪМ ПРОПУСНАЛА НЯКОЯ. нормално опозицията да има една телевизийка все пак, нали трябва да се пунтира, че сме демокрация. Така който иска ще си гледа и тая телевизия, за да има плурализъм в мненията. Че сега сме по свобода на словото след Африка.

fallback