Румен Радев. Снимка: архив, Булфото
fallback

Президентът Румен Радев изпрати писмо до президента на Република Турция Реджеп Тайип Ердоган в отговор на сърдечните поздравления от неговия турски колега по повод националния празник на страната ни, както и на отправената покана за провеждане в близко бъдеще на среща на най-високо равнище между президентите на двете държави, съобщи прессекретариатът на държавния глава.

"Споделям изразеното от Вас желание да проведем лична среща в близко бъдеще. В тази връзка предлагам тя да се състои в рамките на предстоящата Среща на върха на НАТО през юли т.г. в Брюксел, където ще имаме възможност да обсъдим по-задълбочено развитието на сътрудничеството и диалога на най-високо равнище между нашите страни", се казва в писмото на българския президент до неговия турски колега.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

157

инж.

преди 6 години

Правилно предложение,тук сега е Европейския съюз,а Турция не е член на този съюз,а е член на НАТО.Освен това на 26.03. сме превзели Одринската крепост,да не стане така докато Ердоган е заложник във Варна,ние отново да си върнем Одрин,Лозенград,Източна Тракия/това няма да е анексация,а по рано изпълнение на Ньойския договор.Летището във Варна е на германците,не може всякакъв вид сомолети да кацат,времето е лошо,вятър и вода,така че Радев добронамерено му предлага среща в Брюксел.Кой ще е виновен?

156

Анонимен

преди 6 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

155

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

КОЙ СИ ТИ ...ТА ДА "ПРЕДЛАГАШ" ,БЕ....ХА,ХА,ХААААААА??!!!!МАЙ , НЕЩО НЕ СИ В "ПОЗИЦИЯ".... ТА ДА ГО ПРАВИШ!!!!

fallback