Снимка: bgonair.bg
fallback

Чувствам се унизен. Тази гавра, репресия, не е само насочена към мен, но и към семейството ми. Това каза пред Bulgaria ON AIR бившият началник на Националната разузнавателна служба ген. Кирчо Киров.

Oще по темата

От 21 февруари досега генералът е под домашен арест заради наложената му мярка за неотклонение, след като военният съд го осъди на 15 години затвор за присвояване на 5,1 млн. лева от бюджета на разузнаването. Присъдата още не е влязла в сила.

"Имаше нееднократни опити от ръководството на разузнаването да наложат освобождаване от работа на съпругата ми, на сина ми. Говориха клевети по техен адрес", разказа Киров.

Той не се отказва и ще се бори да докаже невинността си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Z

преди 6 години

Az sum na vasha strana, dori da dokajat che ste otvlekli 5 miliona zeleni chovecheta ...

31

Приятелски съвет:

преди 6 години

Господин Генерал,по-добре стиснете зъби,замълчете,отстъпете,преглътнете и изтърпете тази политическа гавра с вас,то е повече от ясно и на децата от детската градина!Опитайте да излезете от цялата тази ситуация с чест и достойнство!Не слизайте до нивото и не влизайте в тона на "критиците",те са от онези 80%,и на вас ще е дълго за обяснение,а на тях трудно за разбиране,включително и на онзи ваш "колега" генерал,който се радваше на подарените му генералски пагони,като малко дете на голям шоколад!!!

30

агент 007

преди 6 години

Човек който е уредил фамилията си на хубава държавна служба ,не може ,да не е корумпиран!

fallback