fallback

Общ преглед

Стотици се събраха на протеста пред Министерския съвет заради сделката за продажбата на ЧЕЗ и поискаха оставката на правителството.

Освен граждани, на протеста пристигнаха и лидерът на БСП Корнелия Нинова, както и червените депутати Георги Янков, Кирил Добрев и Елена Йончева.

Oще по темата

Лидерът на БСП взе думата и поздрави протестиращите.

"Българи, поздравявам ви за смелостта да застанете с лицата си срещу властта и да кажете: "Оставка". Скъпи българи, които днес не сте тук, благодаря на вас. Благодарим на Видин и Северозапада, които протестираха срещу политиката на Бойко Борисов, на Варна и Бургас, на Пловдив и Благоевград", каза лидерът на БСП.

"Г-н Борисов, народът излезе по улицата и всеки ден си казва думата, а тя е: Оставка!". отсече още червената лидерка.

По думите ѝ днес и в цялата страна са обединени различни хора, различни политици, от различни цветове.

"Днес тук са с нас и "Възрждане" и "Пролет", НПО, млади и младите от чужбина. Обединени сме в едно – искаме да отвоюваме България от паралелната държава, наречена "Шайка", каза още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

364

Astarot

преди 6 години

С тези "купешки" транспаранти, все ми е на акъла, че са спонтанно протестиращи тези хорица. Станали сутринта, решили да идат до печатницата, за да си ламинират мнението и айде на протест :)

363

МИТКО ДИМИТРОВ

преди 6 години

Колко народ бе Др. Нинова? Вместо да плащате на неграмотни пенсионери, дайте парите на болни деца и социално слаби хора!

362

а

преди 6 години

До месараТи също явно си правил Зделка с учителите си да ти пишат 3 (три).

fallback