Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Чрез промяна на нагласите можем да сменим и политическата система в България! Защото най-важни са честните хора, онези, които имат вътрешен компас за това накъде трябва да вървят нещата... Тъй като в момента положението е много зле, посочи пред Bulgaria ON AIR Костадин Георгиев–Калки, който освен зъболекар, певец и актьор е и един от учредителите на движение "Български надпартиен съюз Кубрат" на д-р Божидар Димитров.

Oще по темата

След повече от три години обсъждане и дускусии, новото политическо движение вече е факт. Основната цел, заявена по време на вчерашното му учредяване, е смяна на формата на управление, тъй като парламентарната република "имала свойството да се изчерпва".

По пътя към президентската република проф. Димитров събира представители на академичните среди, преподаватели, офицери и хора от различни граждански организации и области.

"Преди около две години и половина чух тезата, че трябва да бъдем готови да приемем в България 10 млн. чужденци от някаква друга цивилизация, с други верски убеждения. И тогава си казах, че няма как по този начин страната ни да бъде управлявана", каза още Коцето Калки.

Той бе категоричен, че Европа, която наблюдаваме към настоящия момент, е непригодна за живеене. И именно поради тази причина е създадено движението "Български надпартиен съюз Кубрат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

През-глава с юрган

преди 6 години

тия им е позволено а и те след известно време сами са започнали да го практикуват- та тез милите дишат само когато са завити с юрганите през-глава

38

Евреин

преди 6 години

Евреи могат ли да членуват в тази нова партия?

37

Немой

преди 6 години

Добре ли видях - нож и револвер при клетвата? Тия хора ако не са добре, защо медиите ни ги представят като нормални?!

fallback