Колаж: Dnes.bg
fallback

Надписът СДС върху емблематичната синя централа на столичната улица "Раковски" 134 е свален.

На фасадата вече е поставена транспарант с името на партията на вицето Валери Симеонов – Национален фронт за спасение на България.

Това става ясно от снимка, публикувана в профила на НФСБ във Facebook.

Oще по темата

"Лошото време не ни попречи да монтираме табелите на новия клуб на ПП НФСБ в гр. София на ул. "Георги Раковски" 134. Очакваме в скоро време и официално откриване", е написал националният координатор на партията Константин Гаров в коментар към снимката.

СДС загуби правото да ползва централата си след като не успя да влезе в парламента на последните парламентарни избори.

В края на миналата година правителството реши да даде част от сградата на партията на Валери Симеонов.

Формацията на вицепремиера се помещава на третия и четвъртия етаж в сграда. Въпреки че нямат право да се помещават вече там, СДС все още ползват някои от етажите. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Тинев

преди 6 години

Сложете си ръката на сърцето и ЧЕСТНО / ама наистина честно / си признайте: Прекланяме се пред бившата ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Прекрасна организация. ПРЕДНАЧЕРТА БЪДЕЩЕТО на другарите правоимащи за дъъъълги години напред. Всички сега са уважавани бизнесмени. И похвали за другаря Иван Костов, изиграл ролята си блестящо. Малко ни е мъчно сега за абревиатурата СДС. Прекрасен параван беше.Сега са на ход по-младите демократи. Внуци и пра внуци на правоимащите.

73

Учуден

преди 6 години

Най - после!!! Аман от СДС и производните му!!! Влезе ли някой от тях в управлението и разруха!!! Последен пример "противо-здравният" министър (бившия)!!!

72

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, наистина ли има надпис 28 години стигат?

fallback