fallback

Острите думи на Волен Сидеров вчера към представители на ГЕРБ и към колегите си от Патриотичната коалиция затвърдиха мнението, че нещата между Симеонов, Каракачанов и Сидеров скърцат.  

Потъва ли формацията и равносилни на политическо самоубийство ли са действията на тримата лидери?

"Проблемите в коалицията не са от вчера. Защо точно вчера се изказа Сидеров? Къде беше "Атака", когато беше приет бюджета? Това е странно говорене за един опитен политик. Това е борба за електорално позициониране. Всичко това е, за да компенсира електоралното недоверие", подчерта политологът Татяна Буруджиева в ефира на Bulgaria ON AIR.

В студиото на "България сутрин" тя изтъкна, че реакцията на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов към думите на Сидеров е била съвсем на място, а именно, че няма да се разправят през медиите.

"Електоралните нагласи и спадането на рейтинга на доверие. Този политически цирк ми е до болка познат. Надутите очаквания на електората за Европредседателството трябва да бъдат притъпени, затова се случва всичко. Целта е отвличане на общественото внимание. В момента нищо не се говори за това председателство", посочи политикът и анализатор Димитър Байрактаров.

По линия на поредицата от конфликти между президент и премиер Буруджиева отбеляза, че това е битка за имидж. Радев смята, че президентството трябва да бъде един от центровете на властта. Според мен няма сблъсък на институциите, тъй като те действат в различни сфери, поясни още тя пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 6 години

Обединени патриоти поне едно свястно нещо ще свършат, ако вземат че бутнат правителството.

25

Анонимен

преди 6 години

То няма кво да делят...повече от 3% заради простодушно слабоумие нямат,а "багажа" на избирателите им е същия като на престарелите лелки,чалгарите и държавната администрация на ГЕРБ...но сиромасите са мнооого отмъстител ни.

24

един жив предател

преди 6 години

Е ДИМИТЪР БАЙРАКТАРОВ, НЯМА ПРАВО НИ НАЙ- малко да говори и изказва мнение! За мен той е един неблагодарник,който яде от суфрата на Валери и го оплю,поля го с помия и го предаде без да му мигне окото! това е едно нечистоплътно същество,което не става за нищо!!!

fallback