Снимка: Facebook
fallback

Съпругата на президента Десислава Радева реагира след "екшъна", в който бе забъркано името й.

Тя  публикува в профила си във Facebook линк към rechnik.info с тълкувание на думата комплот. Лаконичният коментар на Радева към линка е "Та така", пише "24 часа".

Връзката води към думата "комплот" и синонимите на думата, които са "заговор", "съзаклятие", "конспирация", "покушение", "атентат", "интрига", "скрит план".

Oще по темата

В сряда името на съпругата на президента бе забъркано в екшън с НСО и жандармерията. Според първоначално появилата се информация автомобил, шофиран от Радева, не е спрял на полицейска проверка и на служителите на МВР се наложило да преследват колата, докато разберат, че президентшата е вътре.

Няколко часа по-късно информацията бе отречена от вече бившия директор на Националната служба по охрана.

По-късно бе съобщено, че автомобилът бил преследван от полицейски патрулки, защото не разпознали мерцедеса на Националната служба на охрана.

На светофар те го обградили и гардовете трябвало да покажат картите си, за да им повярват, че са държавна охрана. Колата е била шофирана от човек от НСО, в нея е имало и охранител.

След проверка снощи СДВР съобщи, че полицаите не са нарушили закона за МВР като са спрели колата, защото тя не е била обозначена.

Междувременно вчера президентът Румен Радев издаде указ за освобождаването на Ангел Антонов като шеф на НСО и назначаването на него място на заместника му Росен Тодоров. Антонов бе освободен от правителството в края на януари по негово желание. Според неофициални източници ще му бъде предложен консулски пост в Санкт Петербург.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

266

haha

преди 5 години

Какъв заговор пък срещо тази особа?! До вчера деловодителка и секретчик в казармата (всеки знае за какво сужат - "за отдушник на началството") , а днес вече дава оценки за другите ... хахаха ...

265

мая

преди 6 години

До Тинев теб това ли ти е проблема кой е зализан кой на кого бил шута! еееййй мизерен лицемерен долен народ сме еи това е! не ме интересуват тия меркантилници ни синоптички ни президентши особенно па Радева! мнооого я въздигнахте тая се,,,лянка а спрете се вече, да се видим ние къде сме в класацията ......на майната си някъде и търпим ли тъприм това е по важното1

264

Анонимен

преди 6 години

Факта, че герберунгелската из::мет се нахвърля върху жената на президента показва едно, шута който би народа на Цецка Данговска и избра пилота, здраво е отекнал в душите им, пълни с мерзости и гадории, с кражби, измами и предателства, поради които България е най-бедна и ограбена в ЕС, най-болна и умираща. Безсилие е това, а от тази жена нищо не зависи. Просто съпруга на президента. Тя не трябва да обръща внимание изобщо. Има една приказка, убий простака с презрение!

fallback