Снимки: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

БСП не се отказва от провеждането на референдум за спорната Истанбулска конвенция, разбунила духовете в обществото, а само ще промени въпроса.

Oще по темата

От левицата предлагат да се преформулира от: "Подкрепяте ли НС на Република България да ратифицира Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие?" на "Против ли сте НС на Република България да ратифицира така наречената Истанбулска конвенция от 11.05.2011 г.?"

Соцлидерката Корнелия Нинова обясни, че промяната се налага, тъй като в закона е записано, че за да бъде референдумът валиден, той трябва да има 50% плюс 1 отговори "Да".

"Понеже се появиха спекулации, че сме задали въпроса така, че да бъде невалиден референдумът, искам да разсея всякакви съмнения. Никакво отстъпление от референдума, а редакция на въпроса!", настоя Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

А СЕГА ДЕ???

преди 6 години

Ако официално се въведе понятието ***, то официално трябва да се въведе и понятието ***. И ДВЕТЕ ПОНЯТИЯ ХАРАКТЕРИЗИРАТ ТИП СОЦИАЛНО ПОВЕДЕНИЕ!!!

73

Мариана

преди 6 години

Наистина ли в Библията пише,че трябва да биват избива ни *** растите. Жените не обичат ***,първо защото не са истински мъже и второ те са съперници и разсейват ***,които вместо да дупчат женски *** и вулви,ходят по обратните.

72

ЦеЦка Махалото на Фу

преди 6 години

Антиджендърско движение "Боздуган" - Бог заповяда Левит 18 гл. Да бъдат избивани.

fallback