fallback

Историкът проф. Божидар Димитров представи списък в телевизионния ефир с имена, телефони и подписи на личности, които ще се присъединят към политическия му проект за нова партия. Сред имената беше и това на боксовата фамилия Пулеви.

Oще по темата
Bulgaria ON AIR отиде в тренировъчната зала и попита самия Тервел Пулев, дали смята да смени боксовия ринг с политическия?

"Чух за този проект от ваши колеги, но не съм запознат за какво става въпрос в него. Проф. Димитров е много уважавана личност от мен. Бих направил среща с него поне да се запозная с идеята", отбеляза боксьорът. От думите му стана ясно, че среща между Тервел Пулев и проф. Димитров не се е случвала.

Освен това боксьорът не може да бъде категоричен дали би се включил в политически проект, тъй като не вижда смисъл в създаването на още една партия у нас. "Трябва да се търси решение за промяна в цялостната ни система", посочи Пулев.

Боксьорът коментира и последните криминални случаи в страната и отбеляза, че не смята, че "мутренските времена" се завръщат у нас. "Ако полицията бъде оставена на спокойствие, МВР ще си свърши работата както трябва", заключи той.

Какво още каза Тервел Пулев вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 6 години

Новата партия на Божидар ще се нарича БСП - Божо, *** и Пульо!!!

17

Анонимен

преди 6 години

Тамън ще си паснат с Борисов и Сие, *** до простака.....

16

Анонимен

преди 6 години

бе лев да пада

fallback