fallback

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев е на мнение, че не трябва да се тръгва с "голяма кошница" в началото на българското председателство на Европейския съюз.

Oще по темата

"За мен най-важното е заявката за чакалнята на Еврозоната, което ще отрази изключително положително на икономиката на страната", заяви народният представител в студиото на "България сутрин".

Делян Добрев обясни, че именно това ще бъде усетено от всеки българин. Той каза също, че протестите през вчерашния ден са хубаво нещо, защото те показват, че в България цари демокрация.

Добрев коментира и вота на недоверие, като заяви, че е разбираемо опозицията да руши управлението.

"Въпреки председателството, те нямат скрупули и се опитват да се докопат до властта с всички средства", каза Делян Добрев пред Bulgaria ON AIR.

Депутатът от ГЕРБ коментира и предстоящите протести на бизнеса в края на месеца заради цената на тока, като сподели, че всяка фирма може да се върне на регулирания пазар на електроенергия и да плаща съответната цена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

jjo

преди 6 години

Когато Хърватска, Чехия, Румъния, Унгария, Полша и Швеция приемат еврото, тогава може да се заговори за България и еврозоната... до тогава би било равносилно на четвърта национална катастрофа :Д

14

Анонимен

преди 6 години

Другарят Делян Добрев, като типичен комунист, има тотално погрешни представи за демокрация.Не, другарю Добрев, не е нито нормално нито разбираемо опозицията да руши управлението!Напротив, опозицията трябва да бъде коректив на властта. Да и покаже къде бърка. Да и "издърпа ушите", образно казано, не да я руши!Вие искате ли вашето дете да се провали и да стане нехранимайко?

13

Шаран-БГ

преди 6 години

За младите-ясно. Ако господата смятат месечната плата да е /поне на ведомост/ 255 евра - нека още от сега да си търсят украинци, виетнамци, китайци........ Ами пансионерите с по 100 евра месечно.... ? Още от сега да си платят да им изкопаят гробовете. Иначе какво ще ги правим? На баржи и на средата на морето - групово! За цени няма да приказваме - те се знаят - малко по-високи от европейските ! Каква кошница, Добрев? Ние да закърпим гащите, че ни се провидеха месата........

fallback