Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Не само вълнението около новите цени на водата се покачва. Часовникът отмерва дните до старта на българското европредседателство, пише Bulgaria ON AIR.

И, докато управляващите мислят как да реализират приоритетите си начело на Съвета на Европейския съюз, други търсят начини да се възползват от него, като превърнат България в привлекателна туристическа дестинация.

Така се "родиха“ няколко реклами, които събудиха недоволството в социалните мрежи, а закачливите реплики се пренесоха и в парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМалките българчета не знаят родният си български език,но пък говорят добре на английски. Не знаят кой е Иван Вазов,но пък въздишат да бъдат роби на Англия---------------Глупости.Единствено ивохристовчетата мечтаят да целунат топките на Путин.Никой, освен русофилите, не е чуждопоклонник.

14

Анонимен

преди 6 години

"" Бистришките баби, тигри... Dobre doshal в България! ... ""................Родните чиновници, хора със дълбок селски произход ... няма да се сетят за нещо красиво, модерно и всеобщо - признато като класическа музика, опера, балет или театър ... първото нещо за което се сещат когато иде реч да представят България са - потурести гайдари, бистришки баби или кукери.Очевидно се опитват да уплашат до смърт и без това уплашените евро-чиновници.

13

Жокер

преди 6 години

Тая Лиляна Павлова все едно че са и сложили някаква стирка на главата. Каква е тая пещерна саморасла коса бе! Вземете я оправете от малко малко бе правителствени фризьори!

fallback