15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМалките българчета не знаят родният си български език,но пък говорят добре на английски. Не знаят кой е Иван Вазов,но пък въздишат да бъдат роби на Англия---------------Глупости.Единствено ивохристовчетата мечтаят да целунат топките на Путин.Никой, освен русофилите, не е чуждопоклонник.

14

Анонимен

преди 6 години

"" Бистришките баби, тигри... Dobre doshal в България! ... ""................Родните чиновници, хора със дълбок селски произход ... няма да се сетят за нещо красиво, модерно и всеобщо - признато като класическа музика, опера, балет или театър ... първото нещо за което се сещат когато иде реч да представят България са - потурести гайдари, бистришки баби или кукери.Очевидно се опитват да уплашат до смърт и без това уплашените евро-чиновници.

13

Жокер

преди 6 години

Тая Лиляна Павлова все едно че са и сложили някаква стирка на главата. Каква е тая пещерна саморасла коса бе! Вземете я оправете от малко малко бе правителствени фризьори!

12

Анонимен

преди 6 години

до 12 При бай Тошо беше пълно с германци по Черноморието ни, бре! Но не безчинстваха, защото знаеха, че имаме МИЛИЦИЯ, а не хамериканска изпедерастена Полиция. Понял?

11

Анонимен

преди 6 години

Посрещахме добре руските туристи,защото са ни близки ,а и са добри хора. До колкото западняците, те в България не можеха да си правят каквото си поискат и да безчинстват безнаказано. А лошото днес е,че заради западняците ,ние,българите сме готови да се продадем !

10

Анонимен

преди 6 години

Продължение от коментар номер 10:Смятаме чужденецът за господар,а всъщност,истината е такава,че чужденецът е едно л@.й.н.о с високо самочувствие. Лошото е и това,че сме готови,ние,българите да изменим родната писменост,кирилица,с тъ.па.та май.муница,шльокавица и латиница. Малките българчета не знаят родният си български език,но пък говорят добре на английски. Не знаят кой е Иван Вазов,но пък въздишат да бъдат роби на Англия и английската кралица. Мразя и ненавиждам това чуждопоклонничество!

9

Анонимен

преди 6 години

Ненавиждам българското чуждопоклонничество! Заради тъ.пи.те туристи,чужденци и западняци,ние,българите сме готови да изменим всичко българско и народно! За да угодим на проклетите западняци,които идват тук в България за да ядат,пият,гуляят безплатно,а и освен това,западняците развратничат,нарушават реда в България и правят престъпления безнаказано,ние,българите сме готови да им бъдем роби за стотинки! Готови,за да им продадем всичко наше и българско! Смятаме чужденецът за бог,а той е л@.й.н.о!

8

Анонимен

преди 6 години

до 8 При бай Тошо гостите ходеха с празни ръце при домакина. Сега толкова сме оскотяли, че като тръгнем да ходим на гости, се чувстваме задължени да вземем нещо за масата на домакина.

7

Госкете

преди 6 години

Много е подвеждащо, че на гости се ходи с празни ръце...че стане напрегнато международното положение ако почнат да налазват изтупаняци без яденье и пиенье !

6

Анонимен

преди 6 години

SHALAM ALEIKUM V ISRAEL

5

Анонимен

преди 6 години

Това си личи как е измислено от някоя мърлява кифла с вишу по риклама от УНССту или НБУту.

4

Анонимен

преди 6 години

Да бяха пуснали Стефка Съботинова с "Притури се планината" в съвремения й вариант на фона на красиви кадри с дрон от природата на България. Тъпaнари!

3

Dtrump

преди 6 години

Егати и скапаната реклама

2

Категоричен

преди 6 години

Суджука, суджукаааааа му е майката.

1

Анонимен

преди 6 години

Малииии..спомена Винегин за бистришките тигри и онази пaча прдседателя на Парламента му се възмути. веднага защити вожда си.