Снимка: архив "Булфото"
fallback

След като БСП се върна в пленарната зала след оставката на Димитър Главчев, от "Воля" обявиха, че няма да участват в заседанията. Недоволството този път не е към председателя на парламента, а към депутата Иво Христов, който в свое изказване оцени 80% от българите като дебили.

Oще по темата

Лидерът Веселин Марешки приветства решението на Димитър Главчев да хвърли оставка, но настоя, че се гледа с двоен аршин за постъпките на всеки човек и припомни квалификациите към българския народ на соцдепутата.

"На вас харесва ли да ви нарича 80% дебили. "Воля" няма да участваме в нито едно заседание и ще напускаме винаги парламентарната зала, докато Иво Христов от БСП не си подаде оставката", настоя лидерът Веселин Марешки в декларация от името на парламентарната група.

Той допълни, че от неговата партия няма никога да си позволят да обиждат когото и да било.

"Няма да си позволим да обиждаме нито един гражданин, независимо на кой е симпатизант. Всеки има право да изразява своето мнение", заключи лидерът на "Воля".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

Анонимен

преди 6 години

Марешки нямало да влиза в парламента, че тя новината си е добре. Ако може и другите да не влизат там, ще е направо отлично.

78

ИВО ХРИСТОВ ДЕБИЛА

преди 6 години

Съветските граждани нямат работа в българския парламент. Да си ходят при мужишките *** и съветските партенки. Само така Марешки ! *** да се не прави на луда

77

фармасефтичният вот

преди 6 години

Волните нервни искат да поднесът на Корнелия главата на Тиквата в тепсия с лимонче в устенцето както се поднася прасенце на приятели. ГЕРБ губи доминацията. Магарешки клати Тиквите защото му трябва имунитет за ония далавери с мед-хаповете

fallback