Снимка: Булфото, архив
fallback

Коледни добавки ще получат пенсионерите с размер на пенсията до 321 лева, обяви социалният министър Бисер Петков пред БНТ.

Oще по темата
"Задно с министъра на финансите сме внесли предложение за изплащане на еднократна допълнителна сума през декември за пенсионерите, които получават пенсия до 321 лева, това са 57% от всички", отчете Петков. На този етап обаче точния размер на добавката не е уточнен.

"Имаме проблем на пазара на труда с недостиг на работна сила. Има целенасочени политики, с които се насърчават майките да се връщат по-бързо в заетост", коментира още социалният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Ангелина

преди 6 години

Щом една жена има деца, значи не може да работи като жена която няма деца, често трябва да е болничен!

28

Анонимен

преди 6 години

Писна ми всички да льжат бедните пенсионери Писна ми по всеки канал по телевизията да дават турски или индиски *** сериал Писна ми от Дързост и красота добре че го спряха че най голямата простотияЕ Писна ми от льжите на политицитеЕма вземете се вече в ръце и се осъзнайте хубавичкоСкьпи политици има Един американски сериал Неустоими измамници гледайте го и се научете да не льжете в този сериал главната Измамница е МадиИ се осъзнайте хубавичко

27

Анонимен

преди 6 години

Похвално , че ще дадът коледни ,но тези 40 лв. не се ли изстри като сума?Тока вдигнаха,водата вдигнаха храната и тя скочи до небето !Стига с тези 40 лв. те са като прах в очите на пенсионерите колкото да се каже ,че са дали нещо!

fallback