Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Филмът на Елена Йончева за оградата по границите с Турция ще бъде гледан от премиера Бойко Борисов. Той ще го прегледа и ще вземе необходимите мерки, защото всеки сигнал трябва да бъде проверяван. Това заяви председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който присъства на премиерата на филма на соцдепутатката в НДК.

Oще по темата

Въпреки че поздрави Йончева за филма, Цветанов отсече, че през 2013-14 г. по време на кабинета Орешарски системата е била занемарена, като гаранция срокът е бил изтекъл.

Според него информацията във филма на Елена Йончева е известна на службите.

Цветанов призна, че има информация за нелегално преминаване на границата и обясни, че те работят по откриване на схемите.

Относно целевата помощ от Европа на стойност 160 млн. евро, Цветанов поясни, че текат процедурите за видеонаблюдението, което да покрие цялата българо-турска граница.

И България, и Турция работят изключително добре, за да се неутрализират потоците на нелегални мигранти, допълни Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 6 години

Цветанов пред амбразурата защото филмчето на Йончева е потресаващ! Ако това наистина го видят в Европа, искам да знам кой ще потупа Горилата Бойко по гърба и кой ще му каже CONGRATULATIONS? Истината е, че тези хора съзнателно съсипват България в името на едни пари от едни благодетели, които знаят как да използват нечисти персони като пощенски гълъби за своите интереси! Потресаващо предателство!

46

безсрамие

преди 6 години

Информация е имало от службите, но взети мерки няма. Защо си играете със сигурността на държавата? За какъв *** сте ръководители?

45

Анонимен

преди 6 години

До Онзи аТи като не верваш на филмчето , що не пуснеш Гоглето. Там е същото, като във филмчето, герберче лъжливо.

fallback