47

Анонимен

преди 6 години

Цветанов пред амбразурата защото филмчето на Йончева е потресаващ! Ако това наистина го видят в Европа, искам да знам кой ще потупа Горилата Бойко по гърба и кой ще му каже CONGRATULATIONS? Истината е, че тези хора съзнателно съсипват България в името на едни пари от едни благодетели, които знаят как да използват нечисти персони като пощенски гълъби за своите интереси! Потресаващо предателство!

46

безсрамие

преди 6 години

Информация е имало от службите, но взети мерки няма. Защо си играете със сигурността на държавата? За какъв *** сте ръководители?

45

Анонимен

преди 6 години

До Онзи аТи като не верваш на филмчето , що не пуснеш Гоглето. Там е същото, като във филмчето, герберче лъжливо.

44

Анонимен

преди 6 години

Мерките са ясни. Никакво водене на чужди делегации пеша около оградата. Със жипката може, но по отдалеко. Валери е по близо до истината-показва я от хеликоптер. Ех, ако можехме от космоса...А бе нали оградата беше стратегически обект? Какво е това водене на делегации? Да ни издават тайните за съдраната ограда на мигрантите. Ще има ли съд за тях?

43

Анонимен

преди 6 години

И да гледа, и да не гледа, от нищо държавническо не му разбира главата! :-) Дай му корумция, подкупи и послушници, чрез които да унищова българския народ и да му набъбват сметките от заграбеното. Безсрамни гербери....

42

Онзи

преди 6 години

Пичйове и пичйе пилета от БКП! Много готино филмче, само че никой не ви вярва, че вие щяхте да се справите по-добре с оградата!

41

Анонимен

преди 6 години

2051-ва година.На конгрес на ГЕРБ старейшините предложиха, а присъстващите единодушно избраха Бойко Борисов за Първи, Единствен и Пожизнен Председател на ГЕРБ, Министър-Председател, Председател на Народното Събрание, Президент на Републиката и Футболист на Годината.ТОЙ ОБЕЩА да вземе мерки срещу злоупотребите на границата.На плах въпрос от заблудил се чуждестранен журналист, ЗАЩО досега не са взети мерки, Борисов гневно отговори, че затова е виновен Станишев и Костов. И Орешарски.

40

Българина

преди 6 години

Бб да хваща пътя зад граница... Никакви обяснения не могад да се дават за това което се видя. Държавна измяна и предателство. Някой минава г да цата а полицаите с хляб и сол и такси до лагера. Това е абсурд. Ток стрелба и минно поле.

39

Бягащия с влак

преди 6 години

Гръцката Асосоцияция по Лека Атлетика (ГАЛА) е излезнала с мъдро предложение пред Гръцкия Парламент (ГП) историческата местност МАРАТОН да бъде преименована на "БЯГАЩО ЦВЕКЛО" (БЦ) с което е дала ясен знак към нас, българите, макар да сме за тях, гърците, една северна страна, че те, гърците, изпитват към нас, българите, средноморски емигратски вълнения

38

Анонимен

преди 6 години

Бракоразводна колегия София България е излезнала със категоричното становище относно оградата и използваният вид телена мрежа 500 ефро на метър че бившият наш Презо му е през суджуко къф е размерът на телените дупки тъй като нямлао да променят предикцията на времето И десситу немало да се стеснява от тва кви ругъ да ашладисъ на Презо

37

Анонимен

преди 6 години

После ще отчете, че е прочел една книга и е гледал дори и един филм.

36

Анонимен

преди 6 години

А докото боко гледа филма границата да му нарежат и една тарелка суджук.

35

Анонимен

преди 6 години

Баси, централния нападател ще ходи на кино.

34

Анонимен

преди 6 години

МНОГО ТИКВИ ПРОИЗВЕЖДАМЕ, НО И ТИКВЕНИЦИТЕ НЕ СА МАЛКО.

33

Анонимен

преди 6 години

Службите били знаели... ХА-ХА-ХАТе нямат време за нищо друго, освен за гурме гуляи с държавни пари.

32

Airyn

преди 6 години

"Edin narod, edna tsel, edna viara"Edin tarnovski sadia na besilkata

31

Анонимен

преди 6 години

Стига с тоя Борисов! Той като някакъв Батман все се появява от някъде да спаси света. За да има такива проблеми, значи е сбъркано всичко на държавно равнище. Само притичват някакви послушковци на комисионна и става още по-зле. С "творческия си ентусиазъм" удариха в земята разбиранията ни за комсомолски секретари. Държавата не произвежда нищо! Само купува *** на Европа, които не е способна и сама да си произведе или внесе от Китай.

30

clown007

преди 6 години

И Борисов ще гледа "Граница"....а резензия на филма ще напише ли ?.....

29

luckyman

преди 6 години

Филмът е 80 $ правдободобен...

28

Ужас

преди 6 години

А кой ще вземе мерки за не работещата система за сигурност,как така група бежанци минават през цялата страна и нито полиция или друга служба ги залавя?И чак на гарата в София не полицай а гражданин ги вижда и се обажда на 112?!ако се случи в нормална държава подобен тежък провал,ще фърчът оставки а тука се замита всичко.