Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Валентин Вацев заяви в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR, че премиерът Бойко Борисов е в криза.

"В навечерието сме на тежка правителствена криза! Борисов стъпва в паници и не определя дневния ред. ГЕРБ всъщност не е партия, ГЕРБ е държавата. БСП е партия, тя пък е нефелна. Февруари и март ще бъдат много тежки за България.

В момента Радев е готов с поне два служебни кабинета. А на Доган му се налага да мисли за нова правителствена конфигурация. Аз се покрусих от БСП и напуснах, въпреки високия пост, който заемах. Провокираха ме изборите през 1997 година, когато БСП натика властта в ръцете на Костов. Тогава Първанов каза: И 13% стигат на тази смачкана партия!", спомни си Вацев, който е университетски преподавател по дисциплините "Европейска интеграция", "Бизнес етика", "Риторика и преговори".

Валентин Вацев също така е автор на монографии по философия, социология, културология и политология. Членува в Българското философско-педагогическо дружество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

бай ганьо

преди 6 години

БРАВО НА БОЙКО , ДЕРЗАЙ! НАЙ-ДОБРИЯТ СИ ПРЕМИЕР КОЛКОТО И ДА ТЕ ЗЛЕПОСТАВЯТ И ПРОДЪЛЖАВАЙ. ПО МОЕ ВРЕМЕ БЕШЕ ДРУГО.

60

БЪЛГАРИН НА 65Г.

преди 6 години

НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ СИ ИЗГОРЯЛ ПРЕДИ 20ГОД?

59

инж.

преди 6 години

До Идеал ПетровМного поздрави от китайските комунисти,ще дадът 250 милиарда долара за самолети на американците,те пък ще им пуснат томбола за зелена карта.Дано Дядо Коледа ни донесе подарък от Америка нови самолетчета!

fallback