61

бай ганьо

преди 6 години

БРАВО НА БОЙКО , ДЕРЗАЙ! НАЙ-ДОБРИЯТ СИ ПРЕМИЕР КОЛКОТО И ДА ТЕ ЗЛЕПОСТАВЯТ И ПРОДЪЛЖАВАЙ. ПО МОЕ ВРЕМЕ БЕШЕ ДРУГО.

60

БЪЛГАРИН НА 65Г.

преди 6 години

НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ СИ ИЗГОРЯЛ ПРЕДИ 20ГОД?

59

инж.

преди 6 години

До Идеал ПетровМного поздрави от китайските комунисти,ще дадът 250 милиарда долара за самолети на американците,те пък ще им пуснат томбола за зелена карта.Дано Дядо Коледа ни донесе подарък от Америка нови самолетчета!

58

Анонимен

преди 6 години

Като те гледам на снимката. ..май ти си в криза :))) дървофон

57

Явно са "впрегн

преди 6 години

всички бивши и настоящи "соцсили" да ПРОВАЛЯТ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО на РБЪЛГАРИЯ, само защото не управлява БКП/БСП и защото санкциите срещу Русия( заради заграбването на КРИМ и отричането, че е пратила войска)).Състезават се да разпространяват ФАЛШИВИ НОВИНИ, да КОМПРОМЕТИРАТ държавата.Какво ЕДИНЕНИЕ, президент Радев? Виждате ли ОТКЪДЕ идват всички 'АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ" за провал нас успехите на РБЪЛГАРИЯ?- активисти на БКП?БСП. Няма национални интереси за БКП/БСП: има само злост.

56

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ са нефелни, защото държава няма. Има нещо като провинция на Германия управлявана от Турция.

55

Мила

преди 6 години

Борисов сам признава, че са корумпирани. Това е начинът да са на определени постове и държат цялата държава в ръцете си.

54

Мила

преди 6 години

Напълно съм съгласна с написаното от 61!!!

53

Анонимен

преди 6 години

Истината е,че ГЕРБ спечелиха честно само изборите през 2009 г.След това създадоха една машина за фалшификации,всяване на страх и покупка на гласове.Не случайно се казва,че нито ГЕРБ,нито Борисов печелят избори,а ги печели Цветанов.Е,как може да ги спечели един мразен човек,завършил помощно училище навремето.Ами печели ги с армия от държавни служители,назначени за тая работа по гръцкия модел доскоро,също с обръчи от фирми,усвояващи еврофондовете,с купените роми,цели секции и чувалите с бюлетини.

52

Анонимен

преди 6 години

Тиквата е пътник напролет.Това е видно и за слепите.

51

Анонимен

преди 6 години

Б.Борисов е във възход от своето управление което се признава в цяла Европа.А БСП начело с Нинова е в падение .

50

Ози

преди 6 години

Не го познавам тоя Вацев, но съм сигурен, че преди 10 ноември е бил преподавател по Марксизъм-Ленинизъм.

49

софиянец

преди 6 години

доц. Валентин Вацев е един много умен и ерудиран мъж, който върви обикновенно преди събитията - извод тиквата се е накизнал в още някое престъпление, или цвък му готви преврат?

48

Анонимен

преди 6 години

ДО 51:- ТОГАВА КАК СИ ДОЖИВЯЛ ДО СЕГА????

47

Дельо войвода

преди 6 години

Крайно време е да се закрият некой партии...А тези които пречат на Родината,в кауша. "Иначе га слезам в селоно...мночко щат майки разплака". Помня и БКП,помня и уж новата БСП - Лукановата зима,Виденовата криза...и още илядо работи ! Защтова ще цитирам и рефрен от песента на Антон Радичев..."ВаШто маме...докога" ?!

46

Mehur

преди 6 години

Pojarjikar i toi chovek...iska 30 dena holiday na krasiv ostrov...kato adam i eva...

45

пенко

преди 6 години

Трябва ли да се учредят в България следните ЗВАНИЯ : "ПРОФЕСОР БЕЗ ПРИНОС- ст." ; " ПРЕПОДАВАТЕЛ НИЩО-НЕДОПРИНЕСЛЯК-, и ст. "" ; " НАУЧЕН СТАРЧОК -УМРЕЛЯКО-ДОСАДНИК " /ПОЧЕТНО / ; 30 000 АРМИЯ ОТ БЕЗМИСЛЕНИ ПРОФЕСОРИ И ДОЦЕНТИ ДА СЕ РАЗДЕЛИ НА ДЕЦИМИ И КОХОРТИ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА" ЗАСЛУЖЕНИТЕ ПРЕД НАРОДА " ЗАПЛАТИ ,БОНУСИ И ПЛАТЕНИ ПРОГРАМИ -БЕЗ ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ !!! ТОЧНО ОТ ТАКИВА ВИТИЕВИ ПЛЯМПАЧИ СМЕ ПРОКОПСАЛИ!!!???НЕ Е НАПУСНАЛ , А Е НАПУСЛЯК !

44

Българина

преди 6 години

Борисов може само да усвоява евросредства и срещу продаване на националби интереси като белене ЮЖЕН ПОТОК историческа грешка, не графия образование . Орбан обаче също усвоява средства но не продава националния интерес за никакви пари. Все пак пожарникарския материал не е като юридическия с 3 деца! Сами си го избрахте стига ривахте

43

До 39 х

преди 6 години

Имаш грешка. Не Румен ***,а Боцо- ***. Един елитен генерал- летец, не можеш да наречеш ***,за разлика от един ... Видимо влизаш в групата на 80-те %Смешен си.

42

ЦЯЛ МВЯНДЯТ?АБСУРД!

преди 6 години

боко няма нужда от вот на недоверие. той сам си подава оставката, без бой.Този път графикът му е през есента следващата година, та изборите да бъдат две в едно. Целта ще е да се отърве от патриотите.