Снимка: архив, Булфото
fallback

"Работата ми в здравното министерство беше уникално интересно изживяване". Така доскорошният заместник-министър на здравеопазването д-р Мирослав Ненков коментира дейността, която изпълняваше през изминалите шест месеца.

Oще по темата

Той каза, че не е получавал предложение да остане на поста в екипа на новия здравен министър Кирил Ананиев.

"Не бих и приел да остана, защото се чувствам като част от екипа на проф. Николай Петров. Това би било службогонство", категоричен бе д-р Ненков пред Нова тв.

Той каза още, че е спечелил воденото от него дело срещу вестник.

"Написаха, че съм щял да открадна едно 100 млн. лева европейски средства. Сигурен съм, че и към днешна дата има хора, които вярват, че съм го направил. Тази щета как се поправя, освен с лопата?", каза още Ненков.

Той подчерта, че е вярно твърдението, че политик и муха се убиват с вестник. В случая с оставката на проф. Петров "убиецът" била телевизията.

"Ако съдът се поизнесе, че няма нарушение, кой ще се извини?", риторично запита медикът. Сега той възнамерява да се върне към предишната си работа във Военно-медицинска академия

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

нн

преди 6 години

Много се избърза с тази работа. Нито ги е сложил в джоба си тия пари, има доставени материали. Може да има малка нередност, но от мухата направиха слон, става дума за журналистите. За колко неща чакат съда, сега и Министъра и Б. Борисов много избързаха. Помните ли Лечков като кмет колко го плюха журналистите и какво излезе? Сигурен съм, че съда ще отсъди че няма чак толкова нанесена щета. Времето ще покаже, но човека си замина за дреболия.

11

Анонимен

преди 6 години

Този Шишко е голям мазник.

10

Tangra

преди 6 години

Добре, не разбрах защо толкова бързо си пусна оставката и защо Бойко я прие. По скоро Бойко сега се пази от скандали и да не вземе да излезе някоя кирлива риза, че голямо натискане за това европредседателство. После освен за шеф на НАТО или на ООН да се пробва. Не знам но прилича малко на гузен негонен бяга.

fallback