12

нн

преди 6 години

Много се избърза с тази работа. Нито ги е сложил в джоба си тия пари, има доставени материали. Може да има малка нередност, но от мухата направиха слон, става дума за журналистите. За колко неща чакат съда, сега и Министъра и Б. Борисов много избързаха. Помните ли Лечков като кмет колко го плюха журналистите и какво излезе? Сигурен съм, че съда ще отсъди че няма чак толкова нанесена щета. Времето ще покаже, но човека си замина за дреболия.

11

Анонимен

преди 6 години

Този Шишко е голям мазник.

10

Tangra

преди 6 години

Добре, не разбрах защо толкова бързо си пусна оставката и защо Бойко я прие. По скоро Бойко сега се пази от скандали и да не вземе да излезе някоя кирлива риза, че голямо натискане за това европредседателство. После освен за шеф на НАТО или на ООН да се пробва. Не знам но прилича малко на гузен негонен бяга.

9

luckyman

преди 6 години

С вестник, със сплетник и с платен клеветник... .."кадри" боллук, както казва един известен "коалиционен партньор"...

8

Acde

преди 6 години

Ne e sigurno. Mestata sa zaeti s konkurs. Ama moje v nekoi starvheski dom v yambolsko da ima nezaeti mesta...

7

Анонимен

преди 6 години

Този майтапчия,който обикаля напоследък телевизиите да обяснява колко велик е бившия му шеф,да се засрами малко,ако има морал,защото далаверата е доказана и каквото и да установи тяхната прокуратура,факта си е факт.Има злоупотреба със служебно положение,което е подсъдно и всякакви опити за оневиняване само показват колко дълбоко е навлязла корупцията по високите етажи на властта.

6

Анонимен

преди 6 години

А бе Ненков, телевизията ли накара люби и ат ти профилната. Петров да групи 1,7 млн и да ги раздели с бащата на детето на дъщеря си.

5

Анонимен

преди 6 години

Ааааа,д-р Ненков,много ви е яд,че загубихте хранилката,но корумпираните политици трябва да се "убиват",защото корупцията във властта е много заразителна и от вирус се превърна в епидемия,докторе.

4

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

И д-р Петров забърса 1,7 милиона и се оттегля "с достойнство".

3

Анонимен

преди 6 години

Тоя Ненков не беше ли обли звателен на Мутрата дето разказва *** вицове по Дарик.

2

Анонимен

преди 6 години

Вече политиците гонят журналистите чрез своите вестници и телевизии. Политиците и управляващите хранят своите журналисти с еврофондове и реклами на държавни програми. Политиците осигуряват и журналисти, и гости-лобисти за журналистите в медиите. Политико-журналистическа симбиоза.

1

Анонимен

преди 6 години

Айде да не обиждаме мухите моля, ние нямаме политици, а имаме един самовлюбен ....който е назначил все експерти. Ако не беше тъжно щеше да е смешно.